Gevaccineerden besmetten ongevaccineerden..!?

gevaccineerden-besmetten-ongevaccineerden.!?

12-05-21 07:03:00, Gevaccineerden besmetten ongevaccineerden..!? Een wonderlijke wending?

2021 © Lillian Richel | deze versie WantToKnow.nl

x

Recent zijn er berichten opgedoken over zorgwekkende symptomen bij mensen die niet gevaccineerd zijn na contact met mensen die wel gevaccineerd zijn. Deze symptomen doen zich vooral voor bij vrouwen, maar mannen zijn niet gevrijwaard en ook zijn er reacties bij kinderen. Voor de goede orde: het gaat niet om incidenten, maar het zijn duizenden meldingen die de medische wereld nu doen opschrikken. Dat gevaccineerde vrouwen onderstaande bijwerkingen kunnen ondervinden is al bekend, maar nu dus ook niet-gevaccineerde vrouwen. Om welke klachten gaat het?

Gevaccineerde vrouwen krijgen te maken met bijwerkingen als: verstoring van hun menstruatiecyclus, zowel het uitblijven van menstruatie als een kortere cyclus (2 weken ipv 4). Er zijn klachten van menstruatie met pijnlijke krampen. Er zijn klachten van veel en/of langdurig bloedverlies. Ook kunnen dikke klonten meekomen alsof het hele baarmoederslijmvlies naar buiten komt. Vrouwen in de menopauze kunnen weer gaan bloeden en de eerste menstruatie begint op jongere leeftijd (bv. 10 jaar).

Zwangere vrouwen krijgen bloedingen en miskramen. Er is een opvallende toename van vrouwen die niet zwanger kunnen worden. Zwellingen en knobbels in de borsten komen ook voor. Het zijn vooral vrouwelijke geslachtsorganen en de hieraan verbonden vruchtbaarheid die hier problemen laten zien. En nu zien we deze problemen ook bij niet gevaccineerde vrouwen nadat ze in de nabijheid van gevaccineerde vrouwen zijn geweest.

Mannen kunnen te maken krijgen met zwelling van het scrotum en de hiermee gepaard gaande pijn, maar ook problemen met de endeldarm. Onderhuidse bloedingen (blauwe plekken), of waar dan ook, is een veel genoteerde klacht. En kinderen kunnen spontane bloedneuzen krijgen. Ook bloedingen uit het oor, migraine en diarree zijn gemeld.

Vaccin en vruchtbaarheid..
Het spijkereiwit is een synthetisch eiwit dat in zijn structuur erg lijkt op …. een natuurlijk eiwit (syncytine) dat vrouwen aanmaken om het baarmoederslijmvlies op te bouwen voor een zwangerschap. Het vaccin is ingezet om het immuunsysteem aan te wakkeren tot het maken van antilichamen tegen de synthetische spijkereiwitten. Echter de antilichamen vallen ook het eigen syncytine aan. Ofwel is het verschil tussen beide eiwitten heel erg klein waardoor het immuunsysteem ze niet uit elkaar houdt ofwel beide eiwitten zijn gelijk. Het effect is dat het vrouwenlichaam niet meer in staat is om een placenta te vormen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: