Het ‘vaccin’ is de pandemie: in meerdere landen stijgt het aantal sterfgevallen NA het begin van de COVID-vaccins – Frontnieuws

het-‘vaccin’-is-de-pandemie:-in-meerdere-landen-stijgt-het-aantal-sterfgevallen-na-het-begin-van-de-covid-vaccins-–-frontnieuws

12-05-21 12:24:00,

In totaal melden 26 landen een enorme toename van het aantal gevallen, gewonden en sterfgevallen van Covid-19 nu de “vaccins” op grote schaal worden gebruikt.

De eilanden Antigua en Barbuda in het Caribisch gebied, die op 17 februari begonnen met het vaccineren van mensen, meldden beide een sterke stijging van het aantal sterfgevallen als gevolg van het Coronavirus – het hoogste aantal sinds het begin van de pandemie. Het duurde twee maanden voordat het aantal ziektegevallen weer terug was op het niveau van voor de vaccinatie, schrijft Ethan Huff op naturalnews.com.

In Brazilië, waar men op 16 januari is begonnen met het toedienen van griepvaccins tegen de Covid-griep, is het aantal sterfgevallen dat wordt toegeschreven aan het nieuwe virus sterk gestegen. Vier maanden later is het aantal sterfgevallen nog steeds veel hoger dan voor de verspreiding van de injecties.

In Paraguay is een soortgelijke stijging te zien. Het vaccinatieprogramma is op 21 februari begonnen en het aantal sterfgevallen is exponentieel blijven stijgen. Hoe meer vaccins er worden toegediend, hoe meer sterfgevallen er worden gemeld.

In Qatar, dat op 28 januari is begonnen met inentingen, wordt een overeenkomstige stijging van het aantal sterfgevallen als gevolg van inentingen gemeld. Het is nu meer dan drie maanden geleden dat de injecties begonnen en het aantal sterfgevallen is nog niet terug op het niveau van voor de vaccinatie.

De lijst gaat maar door: de Malediven, Mongolië, Estland, Gibralter, India, en jawel, de Verenigde Staten, melden allemaal soortgelijke gegevens. Overal waar Covid-19 vaccins worden toegediend, zullen dood en ziekte welig tieren.

De pro-vaccin sekte zegt dat correlatie niet gelijk is aan oorzakelijk verband

Ondanks een duidelijke en onmiskenbare trend van horror achter de vaccinatie-blitz, blijft de pro-vaccin cult volhouden dat niets van dit alles bewijst dat de injecties verantwoordelijk waren. Het is allemaal gewoon toeval dat juist na de massale injecties de ziekte- en sterftecijfers de pan uit rijzen.

“Ja, de gegevens zijn associatief, maar om de gegevens ALLEEN MAAR op deze gronden te werpen is niet hoe de wetenschappelijke methode werkt”, tweette een persoon. “Dat is, in plaats daarvan, cognitieve dissonantie”.

Veel eerstelijns intensive care-artsen melden dat ook zij een grote toename van ziekte en sterfte constateren onder degenen die onlangs zijn ingeënt tegen de griepziektekiemen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: