In één enkel Indiaas ziekenhuis stierven 100 patiënten na toediening van COVID-19 vaccin – Frontnieuws

in-een-enkel-indiaas-ziekenhuis-stierven-100-patienten-na-toediening-van-covid-19-vaccin-–-frontnieuws

12-05-21 10:48:00,

In een schokkend geval zijn in één enkel ziekenhuis in India meer dan 100 patiënten overleden nadat zij de eerste of zelfs de tweede injectie met het vaccin’ tegen Covid-19 vaccin hadden gekregen.

Alleen al in dit ene ziekenhuis kregen deze 100 patiënten te maken met bijwerkingen die zo ernstig waren dat zij niet lang na de injectie overleden, wat eens te meer de gevaren van de injecties bewijst, bericht greatgameindia.com.

Gujarat, het populairste dagblad in de taal van Gujarati in Sandesh, was de eerste die over de situatie berichtte (gearchiveerd exemplaar). Geen andere mainstream media durfden het verhaal aan te raken.

Rond dezelfde tijd dat deze 100 sterfgevallen van patiënten werden gemeld, lekte ook uit dat ten minste drie artsen die twee doses van het vaccin hadden genomen, binnen een maand of twee waren overleden. Dit werd bevestigd door Chandresh Zardosh, de voormalige voorzitter van de afdeling Gujarat van de Indiase Medische Associatie (IMA).

Zardosh wil weten hoe met name mensen die twee doses van het vaccin hebben gekregen, uiteindelijk aan het vermeende virus zijn overleden terwijl zij al immuniteit hadden moeten ontwikkelen – ervan uitgaande dat de injecties daadwerkelijk immuniteit teweegbrengen, natuurlijk.

Als een normale patiënt sterft na de eerste dosis, kan worden aangenomen dat de immuniteit niet was ontwikkeld, maar hoe zit het met degenen die beide doses van het vaccin hadden genomen en een maand of twee later nog steeds stierven, vraagt Zardosh zich af.

Hij wil ook weten hoe lang het duurde voordat elke nu dode persoon overleed na het ontvangen van de injecties. Het ontvangen van de injecties en twee maanden later overlijden zou suggereren dat de injecties helemaal geen immuniteit verschaffen.

Volgens de laatste gegevens zijn alleen al in Amerika minstens 3.362 mensen gestorven aan Covid-19 injecties. Dit is een gemiddelde van 30 mensen die dagelijks sterven aan de injecties.

In India bestaat een dergelijk mechanisme niet om het aantal sterfgevallen als gevolg van de Covid-griepprik op te sporen, zodat niemand met zekerheid weet hoeveel mensen overlijden na het ontvangen van de injecties.

Volgens de Indiase Medische Vereniging (IMA) zijn tot nu toe 126 artsen overleden tijdens de tweede Covid-19 golf in India.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: