Joe Biden’s zotte klimaattop – een dieptepunt van debiliteit – Climategate Klimaat

joe-biden’s-zotte-klimaattop-–-een-dieptepunt-van-debiliteit-–-climategate-klimaat

12-05-21 07:40:00,

Joe Biden. Shutterstock.

Auteur: Andrew Bolt (Australia).

Vertaling: Martien de Wit.

Joe Biden bewees twee dingen met de belachelijke klimaattop van vorige week: hij is extreem dom en zijn domheid is een bedreiging voor de westerse wereld.

Hoe durft de Amerikaanse president de intelligentie van 39 andere wereldleiders – waaronder de Australische premier Scott Morrison – te beledigen door hen te laten luisteren naar het ongeïnformeerde geraaskal van mystici, New Age-stamvrouwen en zelfs een tiener? Hoe durft Biden geen enkele klimaatwetenschapper aan het woord te laten en in plaats daarvan te kiezen voor hysterici die onzin uitkramen over een ‘dode planeet’, ‘milieuracisme’, ‘inheemse wijsheid’ en verdrinkende eilanden in de Stille Oceaan die – verrassing! – aangroeien?

Geen wonder dat China’s dictator Xi Jinping ermee instemde om langs te komen voor een tribuneplaatsje bij dit circus. Hij kon zijn knechten in Beijing geruststellen dat hij de toekomst heeft gezien en dat het Westen morsdood is. Vermoord door ‘woke’ krankzinnigheid.

Hier volgt een fragmentje wetenschap dat door niemand is genoemd op deze top die door Biden is bijeengeroepen om landen als het onze te dwingen “nieuwe stappen aan te kondigen om de klimaatambitie te versterken”.

De wereld was vorige maand in feite 0,01 graden KOELER dan het gemiddelde van het laatste decennium van de 20e eeuw, volgens satellietgegevens die worden bijgehouden door de Universiteit van Alabama in Huntsville. Er is geen klimaatcrisis.

En hier zijn enkele van de aanstellers die Biden uitnodigde om wereldleiders te intimideren en ermee in te stemmen dat we er geweest zijn als ze de uitstoot niet verminderen, ongeacht de kosten in geld en banen.

Xiye Bastida.

Zo was er Xiye Bastida, net 19 jaar oud maar een klimaatextremist en lid van Mexico’s ‘inheemse Otomi-Toltec natie’ van vaders kant. En wie wordt er in de moderne rassenpolitiek niet heilig en wijs gemaakt door ‘inheems’ te zijn?

Bastida brabbelde alle modewoorden die ze ongetwijfeld hoort aan de Universiteit van Pennsylvania, waar ze eerstejaars studente is: “Wij eisen een allesomvattende, niet eurocentrische en intersectionele klimaatopleiding, inclusief kennis over klimaatrechtvaardigheid, milieuracisme, voorouderlijke en inheemse wijsheid, rechtvaardigheid voor gehandicapten, groene carrières en duurzaam leven.

“Voorouderlijke en inheemse wijsheid” om de opwarming van de aarde tegen te gaan?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: