Dramatisch: Meer dan 120 gepensioneerde Amerikaanse generaals ondertekenen brief waarin ze het Biden regime bekritiseren, zeggen dat natie in strijd is tegen ‘marxisme’ – DissidentNL

dramatisch:-meer-dan-120-gepensioneerde-amerikaanse-generaals-ondertekenen-brief-waarin-ze-het-biden-regime-bekritiseren,-zeggen-dat-natie-in-strijd-is-tegen-‘marxisme’-–-dissidentnl

13-05-21 11:34:00,

Waarschuwend dat de VS zich in “groot gevaar” bevinden door een “totale aanval op de grondwettelijke rechten”, hebben meer dan 120 voormalige topmilitairen een brief ondertekend waarin zij de bedreigingen voor de “overleving” van de grondwet schetsen, door het beleid van de regering Biden.

De open brief, op maandag gepubliceerd door een groep genaamd ‘Flag Officers 4 America’, stelt de uitslag van de verkiezingen in 2020 ter discussie, evenals de “mentale en fysieke conditie” van president Biden, en laat zich uit over een aantal hete hangijzers, waaronder China, de anti-blanke critical race theory, en de grensmuur, aldus RT.

Volgens de website van de groep waarschuwen de vlagofficieren – bestaande uit zo’n 124 generaals en admiraals, van wie velen al tientallen jaren geen uniform meer hebben – dat dit een conflict is “zoals geen andere tijd sinds onze oprichting in 1776” tussen aanhangers van “socialisme en marxisme” en aanhangers van “grondwettelijke vrijheid”.

Het commentaar van de generaals doet onmiddellijk denken aan de situatie in dat andere land in verval, Frankrijk, waar de ene na de andere brief vanuit het leger zich tegen Macron richt.

De naïeve generaals beweren dat: De VS “een harde linkse bocht heeft genomen in de richting van een marxistische vorm van tirannie”, en roepen de Amerikanen op om “betrokken te raken” en politieke vertegenwoordigers te kiezen die “de constitutionele republiek zullen verdedigen” en de “wil van het volk” zullen gehoorzamen.

De generaals lijken niet te beseffen dat ‘verkiezingen’ niet gaan helpen als een globalistische elite bepaalt wat de uitkomst van die verkiezingen is. Wij als Nederlanders zouden als eerste moeten beseffen dat ‘verkiezingen’ er niet toe doen. Toen wij in 2005 tegen de EU-grondwet stemden, werd onze stem rücksichtslos van tafel geveegd. De elite vindt ‘democratie’ leuk zolang het plebs stemt zoals bedoeld. Zo niet, wordt die ‘democratie’ met hetzelfde gemak buiten werking gesteld, en de uitslag van die ‘verkiezingen’ genegeerd.

Democratie is een theater. Zodra de voorstelling, de verkiezingen, voorbij is, gaat het gordijn dicht, en wordt er in de coulissen bepaalt dat dezelfde machthebbers de macht houden. Precies zoals vooraf afgesproken. U bent een rund als u stemt en denkt dat er via die weg iets te veranderen valt.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: