Waarom blijven magneten aan de COVID gevaccineerden kleven? – Frontnieuws

waarom-blijven-magneten-aan-de-covid-gevaccineerden-kleven?-–-frontnieuws

13-05-21 02:29:00, Nog een echt bizar en vreemd Covid fenomeen heeft zich voorgedaan, volgend op de bizarre gewaarwording van ongevaccineerde mensen die ziek worden alleen al door in de buurt te zijn van de Covid gevaccineerden, mogelijk als gevolg van shedding.

Deze keer draait het fenomeen om magnetisme. Een aantal mensen meldt, met videobewijs, dat wanneer zij een kleine magneet aanbrengen op hun injectieplaats (meestal de bovenarm), precies op de plaats waar zij werden geïnjecteerd met het Covid-19 niet-vaccin (dat een gen-therapie is en geen echt vaccin), de magneet blijft kleven.

Maar als ze precies dezelfde magneet op een ander deel van hun lichaam plaatsen, blijft hij niet plakken, en valt hij er gewoon af. Met dank aan TimTruth.com (voor het samenstellen van deze video die verschillende mensen over de hele wereld laat zien die dit vreemde fenomeen met hun eigen lichaam hebben opgenomen.

(Hier op odysee.com een langere uitvoering met meer voorbeelden.)

Is dit Covid-gevaccineerden magneet fenomeen bewijs van magnetische nanodeeltjes?

Volgens Jim Stone is het duidelijk dat er iets magnetisch is in het Covid niet-vaccin brouwsel dat ervoor zorgt dat deze magneten blijven plakken. Sommige van deze magneten zijn grote magneten die je op een koelkast zou kunnen zetten om papieren vast te houden. Jim Stone koppelt dit fenomeen aan het feit dat sommige medische klinieken patiënten geadviseerd hebben om 6 tot 10 weken na de Covid injectiete wachten voordat ze een MRI krijgen. Het acroniem MRI staat voor Medical Resonance Imagery (Medische Resonantie Beeldvorming) en, voor degenen die het niet weten, houdt in dat een magnetisch veld en door de computer gegenereerde radiogolven worden gebruikt om gedetailleerde beelden te maken van de organen en weefsels in je lichaam. Je moet in een kamer gaan liggen terwijl de procedure plaatsvindt. Jim schrijft:

“Ik heb nu bevestigd dat de injectie waarschijnlijk nanobots bevat, omdat je na de injectie 6 tot 10 WEKEN moet wachten voordat je een MRI krijgt, waarschijnlijk omdat de nanobots zich moeten verspreiden, anders zal de MRI je arm uit elkaar trekken …”

Meer vragen dan antwoorden

Dit is weer zo’n verhaal waarbij er meer vragen zijn dan antwoorden. Als het Covid niet-vaccin inderdaad veel metallische nanodeeltjes bevat, waarom duurt het dan naar verluidt 6-10 weken voordat ze zich verspreiden?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: