Spoedarts getuigt: meer mensen op de spoedeisende hulp door de prik dan door corona

spoedarts-getuigt:-meer-mensen-op-de-spoedeisende-hulp-door-de-prik-dan-door-corona

14-05-21 12:00:00,

Homepagina » Buitenland » Spoedarts getuigt: meer mensen op de spoedeisende hulp door de prik dan door corona

in Buitenland 14 mei 2021 13:00

Spoedarts Richard Bartlett legde afgelopen week een verklaring af voor een Texaanse senaatscommissie. Senator Bob Hall vroeg hem op een gegeven moment of hij problemen ziet ontstaan bij mensen die het coronavaccin krijgen of hebben gehad.

“Dat is een uitstekende vraag,” zei Bartlett. “Ik zie nu op de spoedeisende hulp meer mensen met complicaties als gevolg van de coronaprik. Ze zijn twee weken lang benauwd nadat ze de prik hebben gekregen, ze hebben tijdelijk last van neurologische problemen waarbij hun benen niet werken en ze op de grond vallen, ze zijn duizelig en hebben het gevoel dat ze gaan flauwvallen.”

We bevinden ons in een andere situatie

“Ik zie op dit moment meer complicaties als gevolg van het vaccin,” benadrukte de spoedarts. Bartlett zei dat in de stad Lubbock, waar veel studenten wonen, 18-jarigen binnenkomen die voor de prik nog kerngezond waren. Er kwam ook een man binnen die al twee weken benauwd was als gevolg van de inenting.

De arts zei dat er tijdens zijn laatste dienst in een tijdsbestek van 48 uur geen coronapatiënten waren binnengekomen. “We bevinden ons in een andere situatie.”

In Texas (waar alle COVID maatregelen weken geleden afgeschaft zijn) zijn er nu meer opnames in de ziekenhuizen voor bijwerkingen Vaccins dan voor COVID “gevallen” zelf 👇
pic.twitter.com/EWF6CjlNKG

— Ruben De Herdt (@Ruben_DeHerdt) May 13, 2021

Maatregelen zijn niet langer nodig

Begin maart gooide de staat Texas de boel weer open en gingen alle coronamaatregelen van tafel. Inwoners hoeven geen mondkapjes meer te dragen en alle bedrijven mochten de deuren weer openen. Het aantal coronagevallen blijft maar dalen. “De maatregelen zijn niet langer nodig,” zei gouverneur Abbott.

4.9 24 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: