Viroloog onthult: toename nieuwe Covid-gevallen doet zich voor bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizen – Frontnieuws

viroloog-onthult:-toename-nieuwe-covid-gevallen-doet-zich-voor-bij-volledig-gevaccineerde-patienten-in-franse-verpleeghuizen-–-frontnieuws

14-05-21 01:00:00, “…de toename van nieuwe gevallen doet zich voor bij gevaccineerde patiënten in verpleeghuizen in Montpellier, in Sarte, in Reims, in Moezel…’”

Viroloog Christine Rouzioux heeft een bom laten ontploffen tijdens een interview met een Franse nieuwszender. Er is een nieuwe golf van Coronavirus-gevallen onder verpleeghuispatiënten die volledig vaccin zijn gevaccineerd.

Rouzioux deed de schokkende uitspraak tijdens een aflevering van 24H Pujadas met David Pujadas (zie de Nederlandse transcriptie hieronder, red.). In de rairfoundation.com in Engels vertaalde video zei de viroloog dat de toename van nieuwe gevallen zich voordoet bij gevaccineerde patiënten in verpleeghuizen in “Montpellier, in Sarte, Reims, in Moezel…”

Rouzioux speculeert dat het om “Engelse variaties” kan gaan en zegt dat “onderzoek wordt verricht” om de oorzaak van het verschijnsel te achterhalen.

Als men bedenkt dat de vaccins niet zijn goedgekeurd, moet men zich afvragen wat het nut is van een experimentele injectie die misschien niet eens doeltreffend is.

Via rairfoundation.com

Het probleem is dat zich de laatste dagen een belangrijk verschijnsel heeft voorgedaan in verschillende verpleeghuizen in heel Frankrijk, bijvoorbeeld in Montpellier, in Sarte, in Reims, in Moezel.

Op verschillende plaatsen is de epidemie opnieuw uitgebroken onder de gevaccineerden, onder de gevaccineerden ook ambtenaren. Ik herinner u eraan dat de verpleeghuisbewoners de eersten waren die vanaf januari zijn ingeënt.

Zij hebben beide doses gehad, dus de bescherming is echt aanzienlijk, en het is geen gebrek aan bescherming in verband met een recente vaccinatie, zo is mij verteld.

Dus zeggen ze tegen me: “Het zijn oude mensen”. Dat begrijp ik, maar in feite zien we het niet bij de jongeren, omdat de jongeren nog niet gevaccineerd zijn, maar het is heel belangrijke informatie, want er zijn niet veel ernstige vormen, er zijn er een paar, maar er is grote vermoeidheid, een ademhalingsmoeilijkheid; ze eten minder er zijn verschijnselen van ondervoeding.

Dit trekt absoluut de “bescherming” in twijfel, en dit betekent dat er circulerende…

…de informatie van het Institut Pasteur is dat dit Engelse virussen zijn, en er zijn studies aan de gang om te zien of dit variaties van Engelse variaties kunnen zijn, zo u wilt, maar hoe dan ook, het is belangrijk om dit nieuws in overweging te nemen, en ik denk dat de belangrijkste boodschap hier is dat zelfs wanneer we gevaccineerd zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: