Zonlicht is het beste ontsmettingsmiddel van deze wereld – Transitieweb

zonlicht-is-het-beste-ontsmettingsmiddel-van-deze-wereld-–-transitieweb

14-05-21 02:09:00,

Iedere maand neemt Peter van Hees ons mee in de wederwaardigheden van weer en meer. De maand april was er één van extremen. En niet zonder reden; we zitten als mensheid op aarde in een overgangsfase en zonlicht is daarbij van onschatbare waarde.

‘Aprilletje zoet geeft menigmaal een witte hoed’. Hoe waar dit is beleefden we met de sneeuw, hagel en veel wind in de eerste tien aprildagen. Nu, begin mei is het nog steeds koud. Het weer verloopt zoals het aangestuurd wordt door de planeten en deze lopen voor de dierenriem langs. De maan spiegelt de wisselwerking tussen de planeten en de dierenriem naar de aarde. En zoals de banen van de planeten in mei verlopen, blijkt in juni vooreerst de kans op warmte die zomers aan zal doen. Zie ook de Maria Thun Zaaikalender 2021.

Sneeuw in Driebergen

We beleefden de afgelopen maand dagen, waarvan een aantal achter elkaar, die van een adembenemende schoonheid waren door haar zuivere klare lucht en met zon doorwoven cumuli. Als er dan weer een periode met veel stof-en- stuffspuiterij plaatsvond dachten mijn vrouw en ik: “Hoe is het mogelijk, die lui zijn knettergek.”

Zonlicht april 2021 Driebergen

Volle supermaan 27 april

De volle maan op dinsdagmorgen 27 april om zes uur ’s morgens was zo indrukwekkend met tijdens haar ondergaan, gelijktijdig de zonsopgang die zich aan de overzijde van het firmament voltrok. Hier in Driebergen stond ik er middenin, te ademen tussen deze twee giganten van planeten. De volle ondergaande maan met haar dichtste stand bij de aarde dit kalenderjaar, dus machtig groot. Wellicht heeft iemand foto’s van de zonsopgang of maanondergang van deze ochtend.

De twee voorgaande nachten had ik stof-en-stuffstrepen voor de maan gezien. Dus de grote stof-en-stuffinjecties van de lucht vonden toen dag en nacht plaats. Dit was ’s morgens vroeg nog te zien aan de grauwe lucht vol sluierbewolking opgebouwd uit gestreepte brede banen van horizon tot horizon.

Zonlichtwerking op ons

De afgelopen maanden ben ik langzamerhand losser komen te staan van dit chemtrail gebeuren. Waaraan merk ik dat? Het heeft met het zonlicht te maken. Ik vroeg een goede bekende: ”Merk jij ook dat het zonlicht de laatste tijd meer kracht heeft gekregen?” Hij: “Als ik eens rustig in de tuin zit,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: