Vaccinatie? Het virus bestaat niet! (III) – CommonSenseTV

vaccinatie?-het-virus-bestaat-niet!-(iii)-–-commonsensetv

15-05-21 01:00:00,

“Als we goed werk leveren op het gebied van vaccins, gezondheid en voortplanting, kunnen we de wereldbevolking met 10-15% verminderen.”

Bill Gates*

Het coronavirus is een computercreatie en in werkelijkheid nooit geïsoleerd en geïdentificeerd. De coronapandemie bestaat niet en is gecreëerd voor politieke doeleinden (deel I). Maar hoe zit het met de vele andere pandemieën en ‘levensgevaarlijke’ virussen die ons in de vorige eeuw hebben geteisterd?

In het tweede deel van dit artikel zagen we hoe de families Rockefeller en Gates, Pasteurs valse microbetheorie te gelde maakten, en de reguliere, op de natuur gebaseerde medische wetenschap de nek omdraaiden. Dit leidde tot de geboorte van de farmaceutische miljardenindustrie, resulterend in het gedrocht dat thans het menselijk bestaan bedreigt. We zagen dat deze twee families begonnen met een eerste grootschalig vaccinatie-experiment op soldaten te Fort Riley uitmondend in de ‘Spaans Griep’. Deze nieuwe griep zou volgens de officiële media veroorzaakt zijn door een type H1N1-griepvirus afkomstig van legerpaarden (Equusmagazine, Fran Jurga “Did a Virus in  Horse Manure Launch the 1918 Influenza Epidemic?”14 oktober 2009).

De Guardian bespreekt een foto uit 1918 die de vermeende coronapandemie in een breder perspectief plaatst. De krant schrijft dat tijdens de ‘Spaanse’ griep burgers in quarantaine werden geplaatst, dat mondkapjes verplicht waren in veel staten, dat plaatsen van amusement werden gesloten en dat op het hoogtepunt het niet dragen van mondkapjes werd beboet met een geldbedrag tot honderd dollar of tien dagen gevangenisstraf (“The big picture: spreading the message about the 1918 pandemic”, The Guardian, 3 mei 2020).

Mediapropaganda in 1918: ‘Wear a mask or go to jail’.

Spaanse griep: Genocide door vaccinaties
Diverse getuigen vertellen ons wat er daadwerkelijk gebeurde. Daaronder Dr. Eleonor McBean (1905-1989), wier karakter in de diverse gecontroleerde mainstream media is vermoord. “Ik was waarnemer ter plaatse tijdens de influenza-epidemie van 1918”, schrijft Eleonor in hoofdstuk 2 van haar boek “Swine Flu Expose” uit 1977.

Ze sprak met de soldaten nadat ze huiswaarts waren gekeerd. “Ik sprak met enkele van de overlevenden van dat vaccinatie-offensief toen ze na de oorlog huiswaarts keerden, en ze vertelden over de gruwelen – niet over de veldslagen en oorlog zelf – maar over de ziekte in het kamp.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: