Vooraanstaand toxicoloog geeft waarschuwing aan CDC: Stop COVID Vaccins voordat ze een hele generatie ‘steriliseren’ – DissidentNL

vooraanstaand-toxicoloog-geeft-waarschuwing-aan-cdc:-stop-covid-vaccins-voordat-ze-een-hele-generatie-‘steriliseren’-–-dissidentnl

15-05-21 06:07:00,

De gerenommeerde toxicologe Dr. Janci Chunn Lindsay, Ph.D., heeft de Amerikaanse regering opgeroepen de distributie van COVID-19 vaccins stop te zetten. Eind vorige maand vertelde Lindsay op een vergadering van het CDC’s Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) in Atlanta dat de vaccins “onmiddellijk moeten worden stopgezet wegens bezorgdheid over de veiligheid op verschillende fronten”. Het ACIP was bijeengekomen om bloedziekten te bespreken die in verband worden gebracht met het vaccin COVID-19 van Johnson & Johnson.

Dr. Lindsay, die is gepromoveerd aan de Universiteit van Texas en meer dan drie decennia wetenschappelijke ervaring heeft, noemde mogelijke bloedstolling, vruchtbaarheid en immuunproblemen in verband met de vaccins. Haar volledige getuigenis is te vinden op YouTube, met een transcriptie hier.

“Dit is geen toeval”

“In het midden van de jaren negentig hielp ik bij de ontwikkeling van een tijdelijk menselijk anticonceptievaccin dat uiteindelijk onbedoelde auto-immuun vernietiging van de eierstokken en steriliteit in dierlijke testmodellen veroorzaakte, ondanks inspanningen hiertegen en sequentieanalyses die dit niet voorspelden,” vertelde Lindsay aan de ACIP.

“Ik ben sterk van mening dat alle gentherapie [COVID-19] vaccins onmiddellijk moeten worden stopgezet als gevolg van bezorgdheid over de veiligheid op verschillende fronten,” zei ze. Dr. Lindsay waarschuwde dat de vaccins de productie van syncytin, een cruciaal eiwit voor vruchtbaarheid en zwangerschap, zouden kunnen belemmeren en als gevolg daarvan de zwangerschapsresultaten negatief zouden kunnen beïnvloeden, meldt Life Site News.

“Ten eerste is er een geloofwaardige reden om aan te nemen dat de COVID-vaccins kruisreacties zullen veroorzaken met de syncytin en reproductieve eiwitten in sperma, eicellen en placenta, wat zal leiden tot verminderde vruchtbaarheid en verminderde reproductieve en zwangerschapsresultaten,” betoogde ze.

“Gerespecteerd viroloog Dr. Bill Gallaher, Ph.D., heeft uitstekende argumenten gegeven waarom je een kruisreactie zou verwachten als gevolg van de bètablad conformatie overeenkomsten tussen spike-eiwitten en syncytin-1 en syncytin-2,” zei Lindsay.

“Ik heb nog geen enkele immunologische studie gezien die dit weerlegt. Ondanks het feit dat het de fabrikanten letterlijk een dag zou kosten om deze syncytin studies te doen om dit vast te stellen. Het is al meer dan een jaar geleden dat voor het eerst werd beweerd dat dit kon gebeuren.”

“We hebben 100 zwangerschapsverliezen gezien die zijn gemeld in VAERS,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: