Vooraanstaande Artsen: Regeringen “schrappen ongekende aantallen” van vaccingerelateerde sterfgevallen – DissidentNL

vooraanstaande-artsen:-regeringen-“schrappen-ongekende-aantallen”-van-vaccingerelateerde-sterfgevallen-–-dissidentnl

15-05-21 01:26:00,

Nooit eerder in de geschiedenis is er een wereldwijde campagne geweest om de wereldbevolking te vaccineren, gevolgd door een ongekende drang om iedereen die het waagt kritiek te leveren op de uitrol van de huidige reeks niet-gelicentieerde, experimentele COVID-19-vaccins en mRNA-gentherapievaccins, te censureren, een platform te ontnemen en in diskrediet te brengen. Toch beginnen enkele vooraanstaande artsen zich eindelijk uit te spreken over deze cruciale kwestie, en wat zij beschrijven is een schokkend verhaal van corruptie en doofpotaffaires door de overheid en het bedrijfsleven.

Een van ’s werelds meest vooraanstaande artsen met expertise in de behandeling van COVID-19 heeft de aanpak van de Amerikaanse regering in de strijd tegen het virus scherp veroordeeld, meldt 21st Century Wire. Hij zegt dat de strategie van de regering, uitgevoerd in samenwerking met de Bill en Melinda Gates Foundation en de Wereldgezondheidsorganisatie van de Verenigde Naties, heeft geleid tot tienduizenden onnodige sterfgevallen en nu wordt gevolgd door nog eens duizenden sterfgevallen als gevolg van een massaal injectieprogramma.

Dr. Peter McCullough zei in een 32 minuten durend interview met journalist Alex Newman dat als dit een ander vaccin was geweest, het nu al uit de handel zou zijn genomen om veiligheidsredenen.

McCullough heeft de eer de meest geciteerde arts te zijn op het gebied van COVID-19 behandelingen in de National Library of Medicine, met meer dan 600 citaten. Hij heeft getuigd voor het Congres en heeft talrijke prijzen gewonnen tijdens zijn indrukwekkende medische carrière.

Tussen 14 december en 23 april zijn er 3.544 sterfgevallen gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System [VAERS] van de CDC, samen met 12.619 ernstige verwondingen.

Men zou verwachten dat deze aantallen zouden leiden tot een diepgaand onderzoek door de U.S. Food and Drug Administration. Maar het tegendeel is gebeurd. Volgens McCullough heeft de regering de alarmerende cijfers slechts vluchtig bekeken en ze met een minimum aan onderzoek terzijde geschoven.

“Een typisch nieuw medicijn krijgt bij ongeveer vijf sterfgevallen, onverklaarbare sterfgevallen, een black-box waarschuwing, uw luisteraars zouden het op TV zien, met de mededeling dat het de dood kan veroorzaken,” zei McCullough. “En dan bij ongeveer 50 sterfgevallen wordt het van de markt gehaald.”

De VS heeft hier een precedent voor. In 1976 tijdens de Mexicaanse grieppandemie probeerden de VS 55 miljoen Amerikanen in te enten,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: