Amerikaanse arts: meer mensen na vaccinatie op de spoedopname dan COVID-19 geïnfecteerden – Frontnieuws

amerikaanse-arts:-meer-mensen-na-vaccinatie-op-de-spoedopname-dan-covid-19-geinfecteerden-–-frontnieuws

16-05-21 12:05:00,

De Amerikaanse spoedarts Richard Bartlett getuigde afgelopen week voor een commissie van de Senaat van Texas. Senator Bob Hall vroeg hem op een gegeven moment of hij problemen zag bij mensen die het Corona-vaccin kregen.

In Texas (waar alle COVID maatregelen weken geleden afgeschaft zijn) zijn er nu meer opnames in de ziekenhuizen voor bijwerkingen Vaccins dan voor COVID “gevallen” zelf 👇
pic.twitter.com/EWF6CjlNKG

— Ruben De Herdt (@Ruben_DeHerdt) May 13, 2021

De Amerikaanse arts Richard Bartlett getuigde afgelopen week voor een commissie van de Senaat van Texas. Senator Bob Hall vroeg hem op een gegeven moment of hij problemen zag bij mensen die het Corona-vaccin kregen.

“Dat is een uitstekende vraag. Ik zie nu meer mensen op de eerste hulp komen met complicaties nadat ze het Corona-vaccin hebben gekregen. Nadat ze de injectie hebben gekregen, zijn ze twee weken kortademig, hebben ze voorbijgaande neurologische problemen waarbij hun benen niet werken en ze beginnen in te zakken, ze zijn duizelig en ze hebben het gevoel dat ze bijna flauwvallen”, zegt Bartlett. ”

“Ik zie op dit moment meer complicaties als gevolg van het vaccin”, benadrukt de arts. Bartlett zegt dat in de stad Lubbock, waar veel studenten wonen, dat “18-jarigen naar ons toe komen die perfect gezond waren voor de prik. Een man die al twee weken een piepende ademhaling had ten gevolge van de inenting, had ook verzorging nodig”.

Dr. Bartlett zegt dat hij geen bezoek meer had gehad van echte Corona patiënten in 48 uur tijdens zijn laatste dienst. “Het is een heel andere situatie geworden”, zegt hij.

Begin maart had de staat Texas alles heropend en waren alle Corona-maatregelen van tafel. Men zei dat ze nu niet meer nodig waren. Gevaccineerde burgers hoefden geen mondkapjes meer te dragen en alle bedrijven mochten weer open. De Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC had afgelopen week nieuwe mondkapjes-aanbevelingen voor de hele VS uitgegeven. Interessant is echter dat op dezelfde dag ook nieuwe mondkapjes-richtsnoeren voor gevaccineerden werden uitgevaardigd. Slechts enkele regels en omstandigheden vereisen nog het dragen van een masker, aldus de CDC, Het aantal Corona geïnfecteerde mensen blijft zelfs dalen. “De maatregelen zijn niet langer nodig”,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: