Pfizer stuurt ‘meest zieke tweet van de 21e eeuw’ de wereld in

pfizer-stuurt-‘meest-zieke-tweet-van-de-21e-eeuw’-de-wereld-in

16-05-21 03:48:00,

Homepagina » Gezondheid » Pfizer stuurt ‘meest zieke tweet van de 21e eeuw’ de wereld in

in Gezondheid 16 mei 2021 14:30

Hugo de Jonge, de buikspreekpop van Pfizer, zei woensdag dat ‘we ons zullen voorbereiden op een jaarlijks vaccinatieprogramma’. “Het is onze inzet om er daarbij op voorhand van uit te gaan dat we voor de hele bevolking weer twee prikken zullen moeten zetten, dus een volledige vaccinatie zullen moeten doen. Wij gaan ervan uit dat dat vanaf 12 jaar zal zijn, om de rekensommen zo groot mogelijk te maken; vanaf 12 jaar volledig vaccineren, jaarlijks.”

Farmareus Pfizer kreeg afgelopen week in de Verenigde Staten toestemming om kinderen vanaf 12 jaar te vaccineren. De NOS sorteert alvast voor op goedkeuring in Europa: “Kinderartsen vinden dat kinderen vanaf 12 jaar gevaccineerd zouden moeten worden, zodra het Europees Medicijnagentschap (EMA) vaccins heeft goedgekeurd voor toediening aan kinderen. Dat zegt Karoly Illy, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde en OMT-lid, tegen het NOS Jeugdjournaal.”

Hallucinant filmpje

Enkele dagen geleden zette Pfizer een hallucinant filmpje op Twitter waarin de 2260 12- tot 15-jarige vrijwilligers die deelnamen aan het vaccinonderzoek worden bedankt. Deze vrijwilligers ‘helpen ons om terug te keren naar een wereld waarin kinderen weer de dingen kunnen doen die ze leuk vinden’.

“Bedankt dat jullie je hebben aangemeld als vrijwilliger zodat kinderen van mijn leeftijd het vaccin ook kunnen krijgen,” zegt een meisje in de video. “Jullie hebben een verschil gemaakt in de wereld,” zegt een ander meisje.

Crimineel

Kinderarts Angelina Farella zei eerder deze maand tijdens een hoorzitting in Texas dat kinderen 99,997 procent kans hebben om corona te overleven en de ziekte bovendien niet verspreiden. “Wat we onze kinderen op dit moment aandoen, is crimineel.”

Naomi Wolf, voormalig campagne-adviseur van Bill Clinton, haalt fel uit naar Pfizer: “Waarschijnlijk de meest zieke tweet van de 21e eeuw.”

Probably the sickest tweet of the 21st century. https://t.co/ZjhZ7Vx8yR

— Dr Naomi Wolf (@naomirwolf) May 15, 2021

4.6 31 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: