Vrijheid is geen ruilmiddel..!!

vrijheid-is-geen-ruilmiddel.!!

16-05-21 04:01:00, X
X Vrijheid is geen ruilmiddel!

2021 © Arend Zeevat | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Arend Zeevat

Waanzinnige tijd.. We leven in een tijd, waarin de leefomstandigheden in toenemende mate waanzinniger aan het worden zijn. Velen zullen dat met me eens zijn. Alle in de uiterlijke wereld gezochte en vermeend gevonden vrijheden en zekerheden zijn in iets meer dan een jaar volkomen opgelost en verdwenen in de mist van de geschiedenis. Iets wat sommigen wel, maar de meesten niet hebben zien aankomen. Een groot deel daarvan is nog steeds ziende blind en horende doof. Enkele wakkeren hebben de voortekenen ervan wel waargenomen en deelden dat via de onafhankelijke media. Waaronder deze site.

Zij werden toen al complot- en/of doemdenkers genoemd. Een van die door factcheckers bestreden complotfeiten is, dat men bezig is om de wereldbevolking drastisch te decimeren. Gelukkig zijn er sinds het ontstaan van de Corona-psychose genoeg artsenverklaringen en onderzoeksrapporten waaruit blijkt dat het gewoon waar is! Een artikel op niburu.co (HIER) toont met overweldigend bewijs aan dat de gewraakte Covid-19 injecties precies dit willen bewerkstelligen. HIER en HIER kun je een overzicht zien van artikelen waarin ingegaan wordt op de gevaren van die injecties.

Dwarsliggers..
De wakkeren die hun zorg betreffende de dictatoriale ontwikkelingen zien en delen, zijn echter nog steeds roependen in de ontmenselijkt maatschappelijke woestijn van een door satanisme bestuurde matrix. Hoe hoopvol het ook is dat het aantal roependen zich vermeerdert, het blijft de vraag of het genoeg mensen zullen zijn om de totalitaire werelddictatuur te kunnen stoppen.

Of dat we ons innerlijk zodanig hebben te versterken, dat we voorbereidt zijn om met bijzonder lastige omstandigheden te leren omgaan. Daarover meer verderop in dit artikel. Dat die bijzonder lastige omstandigheden er aan zitten te komen, compleet met keiharde repressie van dwarsliggers, is meer dan duidelijk. Voor alle duidelijkheid vind ik het goed om te vermelden dat een treinspoor zonder dwarsliggers voor voortdurende ontsporingen zorgt.

Het weghalen van de dwarsliggers uit onze maatschappij zal dan ook voor een ongekend totalitaire ontsporing zorgen. Deze ontsporing is de kwalificatie menselijke maatschappij niet meer waard, want er zal binnen die maatschappij weinig menselijks meer te ervaren zijn.

Gray State
David Crowley,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: