Gezondheidsklachten door de wettelijk toegestane straling. Is hier sprake van discriminatie.

gezondheidsklachten-door-de-wettelijk-toegestane-straling-is-hier-sprake-van-discriminatie.

17-05-21 06:34:00,

Eén op de vijf Nederlanders maakt zich in 2021 ernstige zorgen over de gevolgen van straling voor de gezondheid op den duur (naast veel mensen die al totaal zijn uitgeschakeld door alle draadloze technieken).  Er zijn al veel meer klachten dan in de vorige eeuw toen 2G en 3G langzaam in het straatbeeld kwam. Je zult er maar onwel van worden, wat onze overheid niet wil geloven. En ze doen er alles aan om je te laten geloven dat het geen kwaad kan. Maar de helft van je gezin zal maar niets meer kunnen alleen omdat je toevallig onder een kerktoren woonde met 2G masten begin deze eeuw. De straling van een draadloos netwerk waarbij de aangesloten apparaten niet via fysieke koperen kabels of glasvezelkabels communiceren, maar draadloos via elektromagnetische straling (radiosignalen, licht) werken. Niet te zien, ruiken of te horen. Straling die enorm is toegenomen na 06-06-06. Het Zwitsers rapport had in Nederland toen als uitslag: het geeft geen schade voor de mens! Pas jaren later bleek dat er mensen voortijdig naar huis moesten omdat ze ziek werden en gewoon niet mee geteld zijn! Niet 117 proefpersonen hebben aan het Cofam-2 onderzoek deelgenomen, zoals in de samenvatting van Cofam-2 is vermeld, maar 128. Elf van deze personen zijn niet meegeteld omdat ze ziek werden. In het Cofam-2 wordt geen uitleg gegeven waarom ze niet in de conclusies zijn meegenomen. Elf mensen zijn ziek geworden en niet meegeteld geeft kans op het feit dat iedereen ziek kan worden bij de technieken van 5G. Nu, over tien jaar of twintig jaar? Hier is iets niet goed gegaan.

4G+ en 5G moeten 98% van Nederland bedekken
Nergens in Nederland is nog een plek waar je wezen kunt wanneer je niet tegen alle draadloze verbindingen kunt. Waar moet je heen? Dit is een groep mensen uitsluiten van leven en is gewoon discriminatie. Of er moet een groot gebied komen zonder antennemasten, wifi, IoT of ander draadloos waardoor mensen gewoon in Nederland kunnen blijven wonen. Dit is er nu niet. Dit is verschil maken in mensen en is in Nederland verboden.

22-07-2020
KPN, T-Mobile en VodafoneZiggo werven vergunningen voor drie frequentiebanden (700 MHz, 1400 MHz en 2100 MHz) die geveild werden. De veiling bracht ruim 1,23 miljard euro op.

Aanbieders van mobiele telefonie en bedrijven mogen sinds 2018 testen met de 5G-technologie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: