Het aantal Engelse vrouwen dat hun ongeboren kind verliest na het Covid-vaccin stijgt met 2000% in slechts veertien weken – Frontnieuws

het-aantal-engelse-vrouwen-dat-hun-ongeboren-kind-verliest-na-het-covid-vaccin-stijgt-met-2000%-in-slechts-veertien-weken-–-frontnieuws

17-05-21 06:04:00,

Een pasgeborene verliezen is een hartverscheurende gebeurtenis, net als de pijn van het verliezen van een ongeboren kind. Daarom zijn wij zowel bedroefd als geschokt u de laatste update te brengen over het aantal ongeboren en pasgeboren kinderen die hun leven verloren als gevolg van het feit dat de moeders in het Verenigd Koninkrijk een van de Covid-19 vaccins hebben gekregen, bericht dailyexpose.co.uk.

De regering heeft wekelijkse verslagen vrijgegeven over bijwerkingen van de experimentele Covid-19 vaccins, waarvan het eerste betrekking had op gegevens die zijn ingevoerd in het Yellow Card-systeem van de MHRA van 9 december 2020 tot en met 24 januari 2021. Hun laatste verslag (hier te vinden), het vijftiende dat wordt gepubliceerd, heeft betrekking op gegevens die in het kader van het MHRA Yellow Card-systeem zijn ingevoerd van 9 december 2020 tot en met 5 mei 2021.

Slechts veertien weken scheiden het eerste en het vijftiende verslag, en de schokkende toename van het aantal vrouwen dat in die tijd hun ongeboren en pasgeboren kind verliest als gevolg van het gebruik van het Covid-vaccin van Pfizer of AstraZeneca is ontstellend.

Dit was het eigen advies van de regering bij de nood goedkeuring van het Pfizer / BioNTech vaccin –

Zwangerschap
Er zijn geen of een beperkte hoeveelheid gegevens over het gebruik van het COVID-19 mRNA vaccin BNT162b2. Onderzoeken naar de reproductietoxiciteit bij dieren zijn niet voltooid. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap.
Voor vrouwen in de vruchtbare leeftijd dient zwangerschap te worden uitgesloten vóór vaccinatie. Bovendien moeten vrouwen in de vruchtbare leeftijd geadviseerd worden om zwangerschap te vermijden gedurende ten minste 2 maanden na hun tweede dosis.

Dailyexpose.co.uk heeft hierover in december al geïnformeerd, aangezien het advies van de regering zelf ook opmerkingen over borstvoeding en vruchtbaarheid bevatte, die als volgt luidden

Borstvoeding
Het is niet bekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 wordt uitgescheiden in de moedermelk. Een risico voor de pasgeborenen/zuigelingen kan niet worden uitgesloten. COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 dient niet te worden gebruikt tijdens de borstvoeding.
Vruchtbaarheid
Het is onbekend of COVID-19 mRNA Vaccin BNT162b2 invloed heeft op de vruchtbaarheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: