Steeds meer artsen in VS weigeren mensen die ziek worden door Covid vaccins te behandelen – Xandernieuws

steeds-meer-artsen-in-vs-weigeren-mensen-die-ziek-worden-door-covid-vaccins-te-behandelen-–-xandernieuws

17-05-21 07:14:00,

—————————————————————————————————————————————–

Sommige artsen zo geïndoctrineerd en bang, dat ze de zieken zelf de schuld geven – ‘Ik werd door mijn werkgever onder grote druk gezet om me te laten vaccineren’

—————————————————————————————————————————————–

The Highwire, het snelst groeiende Amerikaanse internet gezondheidsprogramma dat al meer dan 75 miljoen kijkers heeft, besteedde onlangs aandacht een zorgwekkende trend in de VS, die zich mogelijk ook in andere Westerse landen voordoet. Steeds meer artsen weigeren namelijk om mensen te behandelen die lijden aan ernstige bijwerkingen en tegenreacties na inenting met een Covid-19 vaccin. De reden ligt voor de hand: het politieke- en farmaceutische establishment heeft deze gen-manipulatie vaccins feitelijk heilig verklaard. Als mensen er dan toch erg ziek van worden of zelfs door sterven – in de VS zijn er in 2021 al 4000% meer vaccinslachtoffers dan in heel 2020 door alle andere vaccinaties bij elkaar -, dan luiden de instructies dat het nooit aan het vaccin kan en mag liggen. Artsen die dat desondanks toch constateren, moeten vrezen voor hun baan en carrière.

Sommige artsen zijn zo geïndoctrineerd, dat ze de zieken zelf de schuld geven. Ze noemen mensen die lijden aan ernstige bijwerkingen na vaccinatie dan patiënten met een ‘conversie stoornis’, bang als ze zijn om in hun dossier te zetten dat het vaccin de vermoedelijke oorzaak is. (Oftewel: ‘gaat u maar weer naar huis, mevrouwtje, want het zit tussen uw oren.’)

‘Op 4 januari werd ik door mijn werkgever onder grote druk gezet om me te laten vaccineren,’ vertelde Shawn Skelton. Nadat ze gehoorzaamde, kreeg ze onmiddellijk bijwerkingen zoals milde griepachtige verschijnselen. ‘Maar aan het einde van de dag deden mijn benen zo’n pijn, dat ik het niet meer kon verdragen. Toen ik de volgende dag wakker werd was mijn tong aan het trillen, en daarna werd het steeds erger. De dag erna kreeg ik over mijn hele lichaam stuiptrekkingen. Dat duurde 13 dagen.’

‘Te bang om ons te behandelen’

‘Een arts vertelde me dat de diagnose was dat ‘ik niet weet wat er met jou aan de hand is, dus wij jou de schuld geven’,’ legde Skelton uit. ‘De artsen weten simpelweg niet hoe ze de bijwerkingen van de mRNA vaccins moeten behandelen. Ik heb ook het gevoel dat ze er te bang voor zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: