Amerikaanse werkgevers die COVID-vaccins verplichten, kunnen aansprakelijk worden gesteld voor “elke bijwerking” – Frontnieuws

amerikaanse-werkgevers-die-covid-vaccins-verplichten,-kunnen-aansprakelijk-worden-gesteld-voor-“elke-bijwerking”-–-frontnieuws

18-05-21 11:38:00,

De federale Occupational Safety and Health Administration (OSHA) waarschuwt werkgevers dat zij aansprakelijk zullen worden gesteld voor eventuele bijwerkingen als gevolg van een verplicht COVID-19 ‘vaccinatie’-beleid.

Als een werknemer die gedwongen werd zich te laten injecteren met het experimentele gentherapie-serum bijvoorbeeld verlamd raakt of overlijdt, zal dat letsel of die dood worden beschouwd als “werkgerelateerd”, wat betekent dat de werkgever verantwoordelijk zal worden gehouden.

In de sectie “Vaak gestelde vragen” van een nieuwe OSHA leidraad die werd uitgegeven op 20 april, legt het agentschap uit dat alle werkgevers die experimentele COVID-19 injecties verplichten, alle bijwerkingen die het gevolg zijn van de injecties moeten registreren.

“Als u uw werknemers verplicht zich te laten vaccineren als arbeidsvoorwaarde (d.w.z. om werkgerelateerde redenen), dan is elke bijwerking van het COVID-19-vaccin werkgerelateerd. De bijwerking moet worden geregistreerd als het een nieuw geval is volgens 29 CFR 1904.6 en voldoet aan een of meer van de algemene registratiecriteria in 29 CFR 1904.7.”

Dit betekent dat werkgevers die proberen hun werknemers te dwingen zich te laten injecteren, zichzelf blootstellen aan rechtszaken, werknemerscompensatieclaims en een negatief effect op hun veiligheidsstatus. Het is dus op eigen risico, werkgevers.

Werknemers met vaccinatieschade melden zich al met rechtszaken

Deze verduidelijking van OSHA komt op een moment dat een toenemend aantal werkgevers hun werknemers Wuhan griepprikken willen opleggen. Dergelijke werkgevers zijn onder meer Houston Methodist Hospital, GCI Communication Corp., de Boys & Girls Clubs of the Peninsula, JBS USA Holdings Inc., Lastique International Corp. en Delta Airlines.

Sommige kleinere, onafhankelijke restaurants en boetieks die door “woke” fascisten worden gerund hopen ook hun werknemers, en mogelijk zelfs hun klanten, te dwingen zich te laten injecteren. Elk van hen moet worden geïdentificeerd en aangeklaagd om te voorkomen dat deze ziekte van medisch fascisme zich verspreidt.

“Het Houston Methodist Hospital netwerk verplicht vaccins voor zowel bestaande werknemers als nieuwe aanwervingen, behoudens een vrijstelling. Degenen die er niet aan voldoen zullen eerst worden geschorst zonder loon, en later worden ontslagen”, kondigde Chip Cutter van The Wall Street Journal aan over de regeling.

Onze hoop is dat Houston Methodist Hospital als een van de eersten aansprakelijk zal worden gesteld voor door vaccinatie verwonde werknemers, die zeker recht zullen hebben op een grote financiële vergoeding voor hun door het bedrijf veroorzaakte verwondingen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: