Seattle Needle 2021 nieuwjaar show verwijzing naar de vaccinatienaald en mRNA

seattle-needle-2021-nieuwjaar-show-verwijzing-naar-de-vaccinatienaald-en-mrna

18-05-21 11:24:00,

Ik weet niet of u de nieuwjaar show van Seattle tijdens de jaarwisseling van 2020/2021 gezien hebt? Daar werd gebruik gemaakt van een nieuwe technologie die de atmosfeer als scherm gebruikt voor een gigantische holografische driedimensionale projectie. Je kunt zeer hoge resolutie beelden in de lucht projecteren die voor iedereen van veraf waarneembaar zijn via het zogenaamde ‘sky mapping’.

Opmerkelijk is dat de naam van het gebouw ‘The Needle’ natuurlijk een verwijzing zou kunnen zijn naar de vaccinatienaald en opeens besefte ik me dat rond die Needle de injectie in de levende cel getoond werd. Daarna volgen beelden van de celdeling en wordt een cocon weergegeven. Vervolgens ontpopt zich een vlinder. Kijkt u de gehele show maar eens en let vooral de beelden vanaf 1:28 minuut en de DNA gerelateerde projecties daarvoor (en lees daaronder verder):

Het filmpje barst van de symboliek en is zeker de moeite om nog eens stap voor stap te bespreken. De beelden van de ontpoppende vlinder deden me echter sterk denken aan een uitspraak van Elon Musk tijdens een interview over mRNA (messenger RNA); u weet wel dat goedje dat in de vaccinatienaald zit: “Met messenger RNA kun je iemand in een freakin’ vlinder veranderen als je dat zou willen!” (kijkt u maar eens en lees dan verder):

Je kunt je dan toch af gaan vragen of mensen dit soort ‘in your face’ boodschappen gewoon niet willen zien of dat de massahypnose inderdaad zo mega gigantisch sterk is. Zijn we eigenlijk al grotendeels omringd door mind control zombie slaven die alles slikken wat het rechthoekige hypnoseapparaat in de woonkamer ze vertelt? Je zou het willen uitschreeuwen: “Het messenger RNA in vaccins maakt je tot een programmeerbare biologische robotslaaf!“, maar ze horen je niet, want ze zijn verblind door de angst voor de vijand.

Die vijand is nog erger dan de Jood van de jaren ’40/’45, want die wilde je nog onderdak bieden in de vorm van een schuilplaats tegen het fascistische razzia’s van de nazi’s. Bij de aanstaande nazistische razzia’s op de vaccinweigeraars zal iedereen de Jood van nu verraden, want die nieuwe Jood (betiteld ‘wappie’) is besmettelijk; die wil je niet beschermen, maar juist zo snel mogelijk verlinken!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: