37 keer meer bijwerkingen en 76 sterfgevallen na vaccinatie in Zwitserland – Frontnieuws

37-keer-meer-bijwerkingen-en-76-sterfgevallen-na-vaccinatie-in-zwitserland-–-frontnieuws

19-05-21 10:26:00,

Volgens een rapport van het Zwitserse regelgevingsagentschap Swissmedic is het aantal ernstige bijwerkingen na vaccinatie explosief gestegen ten opzichte van 2019. 76 patiënten stierven na een Corona-vaccinatie. Maar in tegenstelling tot de Corona-doden, worden de sterfgevallen toegeschreven aan ernstige reeds bestaande aandoeningen. Swissmedic werkt samen met de Gates Foundation, bericht wochenblick.at.

Sinds de start van de vaccinatiecampagne tot 4 mei zijn in totaal 1.953 vermoedelijke gevallen van bijwerkingen als gevolg van de vaccinatie geregistreerd. 701 meldingen hiervan zijn geclassificeerd als ernstig. Dit betekent een 37-voudige toename van het aantal ernstige ongewenste voorvallen na vaccinatie in vergelijking met 2019, zoals berekend op corona-transition.org. In het vergelijkingsjaar waren slechts 19 van alle 273 gemelde gevallen van bijwerkingen ernstig – of ongeveer 7 procent. In 2021 is dat 35,9 procent. 870 meldingen werden veroorzaakt door het vaccin van Pfizer/BioNTech en 1.061 door dat van Moderna. In 22 gevallen is het niet duidelijk welk vaccin is gebruikt. Ook in Zwitserland hebben vrouwen met 69,2% meer last van bijwerkingen dan mannen met 27,8%.

Plotseling zijn nu ernstige reeds bestaande aandoeningen de doodsoorzaak

Met betrekking tot de 76 sterfgevallen staat in het Swissmedic-verslag:

“De overledenen waren gemiddeld 82 jaar oud en hadden ernstige onderliggende ziekten. Deze verslagen werden bijzonder zorgvuldig geanalyseerd en in enkele gevallen zijn de definitieve resultaten van de autopsies nog hangende”.

Dus ondanks het tijdsverband met een vaccinatie, worden hier de ernstige reeds bestaande aandoeningen van de patiënten dus beschouwd als de doodsoorzaak – heel anders dan bij Corona.

Regelgevende instanties beweren dat er geen aanwijzingen zijn voor meer bijwerkingen

De snel stijgende aantallen lijken de autoriteit echter niet verder zorgen te maken.

“Er is momenteel geen bewijs, zelfs niet internationaal, dat de twee mRNA-vaccins tot een verhoogd sterftecijfer leiden”, legt de autoriteit uit. Zoals Frontnieuws meerdere keren meldde, onder meer hier, hier en hier, is deze stelling onbegrijpelijk, omdat in meerdere landen de toename van bijwerkingen na Corona-vaccinaties kan worden waargenomen. Zo werd onlangs op Fox News gemeld dat meer mensen, volgens VAERS, zijn overleden na het krijgen van de prik in vier maanden tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium (Zie: Tucker Carlson: “Meer Amerikanen zijn gestorven tijdens een enkele vaccinatiecampagne dan aan alle andere vaccins samen in meer dan anderhalf decennium”).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: