Big Brother is watching you, not BUK’s…!

big-brother-is-watching-you,-not-buk’s…!

19-05-21 05:32:00, Tja en Kerry riep het ook al.. “Er is een berg van bewijs die aantoont dat de Russen MH17 hebben neergehaald”.. We zijn 7 jaar later en het ‘bewijs’ is nog niet getoond..!!

X
X

Big Brother is watching you, not BUK’s…!

2021 © Eric de Boer | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Een prachtige zomerdag, jij en je vrienden gaan op je weekeinde naar het meer, ontspannen en genieten van het goede weer. Heldere dag, hete zon, je kleedt je uit om te zwemmen. Alles is stil en gerust. Maar ondertussen houdt National Air and Space Intelligence Center (NASIC) (Amerikaanse kosmische verkenning) je in de gaten. De mensen van deze organisatie, zien niet alleen figuren op afstand die op mensen lijken, maar de potentie van deze club maakt het zelfs mogelijk om de samenstelling op het etiketje te lezen, van de drank te lezen die jij momenteel drinkt. Een beetje ongemakkelijk gevoel toch, want zelfs alleen in en met de natuur blijven we niet alleen.

Deze Amerikaanse redelijk onbekende verkenningsdienst heeft bewezen, dat met deze specifieke satellieten alles gevonden kan worden, wat op Aarde aanwezig is. Dan komt in het kader van de gruwelijke MH17-catastrofe, daaruit dan natuurlijk meteen de vraag op: ‘Waarom kan NASIC dagelijks de wereld in de gaten houden, maar geen foto’s publiceren van de MH17-ramp?’ Vlak ervoor genomen, van de lancering, en dus ook van de vermeende BUK M1-raket. Dat is tenslotte een direct bewijs van de Russische schuld.

Foto’s van een verkenningssatelliet zouden een einde maken aan het onderzoek naar deze zaak. En de families van de nabestaanden zouden eindelijk weten wie er eigenlijk achter de MH17-ramp zat. Amerikanen hanteren altijd een beleid van dubbele maatstaven. Zij en Wij. Kort na de MH17-ramp meldde John Kerry, de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken dat op satellietbeelden de baan van een Buk-raket naar het toestel te zien was. Hij sprak de volgende woorden tijdens de persconferentie:

“We zagen de lancering, we zagen de raketbaan en we zagen de inslag.”

In eerste instantie beweren ze dat ze een onweerlegbaar bewijs hebben van de Russische schuld, maar John Kerry levert ze niet aan de internationale pers. Obama blablaaaht nog even, dat de Russen wel degelijk de schuld zijn en dan is het stil.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: