Heel vreemd dat 5G zo voortvarend wordt uitgerold in Nederland.

heel-vreemd-dat-5g-zo-voortvarend-wordt-uitgerold-in-nederland.

20-05-21 09:35:00,

Zowel de voor- als tegenstanders van 5G wapperen met wetenschappelijk bewijs. ‘Elektromagnetische straling veroorzaakt allerlei lichamelijke aandoeningen’, roept de ene groep. De andere groep stelt dat er geen schadelijke effecten bij de telecomtechnologie zijn aangetoond (omdat ze nooit onderzocht zijn) en willen gewoon doorgaan met de nieuwste vorm van draadloze communicatie, 5G en de opvolger 6G.

Gewoon logisch
In zintuigcellen van een menselijk lichaam zit een spanningsverschil zit tussen de binnenkant en de buitenkant van de lichaamscel waardoor processen in het lichaam hun functie kunnen uitvoeren. De straling echter afkomstig van de kunstmatige bronnen, zoals van 5G, probeert om de menselijk lichaamszenuwcellen in de war te raken en de mogelijkheid geven dat ze zich niet goed meer kunnen richten op hun eigenlijke functie en diverse ziektebeelden tot gevolg geeft tot volledige uitschakeling van een lichaam, het biologisch effect, wat voor de één veel eerder tot uiting komt dan voor de ander (al bij 2G, 3G en 4G). De elektromagnetische velden geven in de eerste instantie vage klachten en veroorzaken zoals:
-slecht slapen;
-hoofdpijn;
-spierpijn;
-moeheid;
-tinnitus (constante piep in de oren);
-hartritmestoornissen;
-jeuk;
-ongeconcentreerd zijn.

De gevoeligheid kan zich langzaam opbouwen in het lichaam (wat een lange tijd kan duren en voor iedereen verschillend zal zijn) en veel ernstige biologische effecten zal geven als:
-DNA beschadigingen wat kan leiden tot DNA-breuken;
-het ontstaan van tumoren;
-cel functies veranderen;
-doorlaatbaarheid van de hersen-bloed barrière;
-beschadiging van de voortplantingscellen.

En of het nu bewezen klachten zijn of klachten die niet onderzocht zijn, gelukkig kan onze overheid de mens wettelijk beschermen. Beschermen tegen de 98% (wat de bedoeling is) draadloos gebruik, wat de overheid wil. Dit kan niet en mag niet  want niet alle mensen kunnen door de omstandigheden (bij een 2G mast gewoond) niet tegen de impact van alle draadloze gebruiken en worden ziek. Voor deze mensen is er geen plek in Nederland waar geen kunstmatige elektromagnetische velden zijn om te wonen. De mens in Nederland moet gewoon kunnen kiezen tussen gedraad wonen of niet gedraad wonen! Niemand voelt wat het lichaam moet ondergaan om gedraad te kunnen werken, alleen degene die het treft: HET IS NIET TE DOEN!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: