India: COVID-gevallen kelderen nadat regering gebruik van Ivermectine en Hydroxychloroquine bevordert – DissidentNL

india:-covid-gevallen-kelderen-nadat-regering-gebruik-van-ivermectine-en-hydroxychloroquine-bevordert-–-dissidentnl

20-05-21 09:53:00,

Het aantal gevallen van het coronavirus in India daalt drastisch dankzij nieuwe regels die Ivermectine en hydroxychloroquine massaal aan de bevolking promoten.

Natuurlijk krijgen de WHO en de farmaceutische bedrijven het benauwd. Dit ondanks het feit dat er levens worden gered.

Dat meldt het COVID Blog:

Het land met de op één na grootste bevolking ter wereld, na China, had begin februari 2021 in totaal minder dan 138.000 actieve COVID-gevallen. Dat is het laagste cijfer sinds januari 2020. Het aantal actieve COVID-gevallen in India ligt momenteel rond de 3,6 miljoen, volgens het Indiase ministerie van Gezondheid en Gezinswelzijn. De media wijten de enorme stijging aan een “enge, gemuteerde variant” genaamd B.1.617.

Het Indiase Ministerie van Volksgezondheid heeft op 28 april zijn richtlijnen geactualiseerd voor quarantaines, behandeling van asymptomatische mensen en mensen met milde symptomen van COVID-19. Het agentschap zegt nu dat asymptomatische patiënten “Ivermectine (200 mcg/kg eenmaal daags, in te nemen met lege maag) gedurende 3 tot 5 dagen moeten overwegen”. Verzorgers van patiënten in quarantaine worden geïnstrueerd om “Hydroxychloroquine-profylaxe te nemen volgens het protocol en zoals voorgeschreven door de behandelend arts.” Bekijk het volledige document hier.

Er zijn 292 studies (219 zijn peer-reviewed) die de effectiviteit van hydroxychloroquine aantonen als behandeling en profylaxe tegen COVID-19. Ivermectine heeft 93 studies (54 peer-reviewed) die de doeltreffendheid aantonen als behandeling en profylaxe tegen COVID-19. Ondanks het nu onbetwistbare feit dat deze geneesmiddelen COVID-19 in wezen binnen enkele uren of dagen doden, hebben de door Bill Gates gefinancierde Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de grote farmaceutische bedrijven het moeilijk met de nieuwe richtlijnen van India en de resultaten.

En nu zijn de COVID gevallen aan het dalen:

Via Worldometers.

En de actieve gevallen in India zijn ook aan het dalen:

Natuurlijk zal dit niet de krantenkoppen halen (via Humans are Free).

En TKP meldt:

Ivermectine is een goedkoop geneesmiddel dat zo oud is dat het octrooi erop is verlopen. Het is zo veilig dat het op de lijst van essentiële geneesmiddelen en kindergeneesmiddelen van de WHO staat. Wanneer het thuis wordt ingenomen bij de eerste tekenen van COVID-symptomen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: