Leden van Europees Parlement gedagvaard met kennisgeving van aansprakelijkheid voor COVID-19 | Stichting Vaccin Vrij

leden-van-europees-parlement-gedagvaard-met-kennisgeving-van-aansprakelijkheid-voor-covid-19-|-stichting-vaccin-vrij

20-05-21 04:53:00,

Het onderstaande artikel is afkomstig van https://www.globalresearch.ca/please-support-european-parliament-served-notices-liability-covid-19/5743435

Leden van Europees Parlement gedagvaard met kennisgeving van aansprakelijkheid voor COVID-19

Door: Artsen voor COVID-ethiek en Catherine Austin Fitts
Regio: Europa
Thema: Politiestaat & Burgerrechten, Wetenschap en Geneeskunde

Inleiding door Catherine Austin Fitts

‘Artsen voor Covid Ethiek’ heeft de leden van het Europees Parlement gedagvaard met Kennisgevingen van Aansprakelijkheid waarin hen wordt medegedeeld dat zij persoonlijk aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade en dood veroorzaakt door de invoering van een ‘Digital Green Certificate’ (Vaccin Paspoort), waarover in het Europees Parlement op 28 april 2021 zal worden gestemd.

Als u een burger van de Europese Unie bent, neem dan alstublieft de tijd tussen nu en 28 april 2021 om uw stem te laten horen!

Als u inwoner bent van een land buiten de Europese Unie, laat u dan inspireren door de moed en het harde werk van de ‘Artsen voor Covid Ethiek’. Neem nu alstublieft de tijd om samen te werken met uw regeringen en de banken en bedrijven waarin u en uw pensioenen aandelen bezitten of die u frequenteert als klant, om te voorkomen dat deze poging om een einde te maken aan gezondheid en persoonlijke menselijke vrijheid wordt aangenomen.

Kennisgeving van aansprakelijkheid

KENNISGEVING VAN AANSPRAKELIJKHEID (Notice of liability “NOL”)
 
[NAAM]  
20 april 2021
 
Deze kennisgeving van aansprakelijkheid is aan u persoonlijk gericht.
 
U kunt persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor schade en overlijden ten gevolge van de uitvoering van het voorstel dat wordt aangeduid als VERORDENING VAN HET EUROPEES PARLEMENT EN DE RAAD betreffende een kader voor de afgifte, de verificatie en de aanvaarding van interoperabele certificaten inzake vaccinatie, testen en herstel ter bevordering van het vrije verkeer tijdens de COVID-19-pandemie (Digitaal Groen Certificaat), Brussel, 17.3.2021 COM(2021) 130 definitief 2021/0068 (COD), dat is ontworpen om een wijdverspreide aanvaarding van experimentele vaccinatie af te dwingen. Indien u verdere actie onderneemt om een dergelijke implementatie te ondersteunen, en indien u geen stappen onderneemt om uw vroegere acties ter ondersteuning van een dergelijke implementatie te verzachten, kunt u persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor de daaruit voortvloeiende schade en overlijden.
 
Artsen en wetenschappers schrijven naar het Europees Geneesmiddelenbureau en waarschuwen voor de derde keer voor de gevaren van het COVID-19 Vaccin
Bijgevoegd als bijlagen en als integraal onderdeel van deze kennisgeving van aansprakelijkheid zijn de volgende documenten:
 
1.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: