Moderna COVID VACCIN ingrediënt: VERGIF “SM-102 – Niet voor Menselijk of Veterinair gebruik” – Frontnieuws

moderna-covid-vaccin-ingredient:-vergif-“sm-102-–-niet-voor-menselijk-of-veterinair-gebruik”-–-frontnieuws

20-05-21 11:08:00,

Het Amerikaanse Connecticut Department of Public Health heeft de ingrediëntenlijst voor het Moderna COVID ‘vaccin’ gepubliceerd en dat gegevensblad bevestigt dat het een chemische stof “SM-102” bevat.

Het SM-102 veiligheidsinformatieblad beschrijft deze chemische stof als “NIET VOOR MENSELIJK OF VETERINAIR GEBRUIK”.

Hier is de informatie die is gepubliceerd door het Connecticut Department of Health over het Moderna COVID vaccin, met een lijst van de ingrediënten:

Volgens de fabrikant, Cayman Chemical Company in hun dossier bij de Occupational Safety and Health Administration (OSHA), veroorzaakt deze chemische stof “Acute Toxiciteit”, “Fataal in contact met de huid”.

In datzelfde OSHA-dossier verklaart de fabrikant dat SM-102 “schade veroorzaakt aan het centrale zenuwstelsel, de nieren, de lever en het ademhalingsstelsel bij langdurige of herhaalde blootstelling”.

Dan komt het veiligheidsinformatieblad met nadelige effecten/waarschuwingen voor SM-102. Bijvoorbeeld:

“Verdacht van het veroorzaken van kanker. Wordt ervan verdacht de vruchtbaarheid of het ongeboren kind te schaden. Veroorzaakt schade aan het centrale zenuwstelsel, de nieren, de lever en de ademhalingswegen bij langdurige of herhaalde blootstelling. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen”.

Verschillende dingen hier om op te wijzen. Ten eerste, over welke dosering van SM-102 en over welke duur van de blootstelling aan SM-102 hebben we het hier? Details over deze toxiciteitsfactoren moeten bekend zijn. Hoewel, dit alles wordt overschaduwd door het feit dat SM-102 in het lichaam wordt geïnjecteerd via de Moderna injectie. We hebben het niet alleen over inademing of huidcontact.

En eens diep in het lichaam, waarheen beweegt SM-102 zich?

Men kan betwijfelen of het veiligheidsinformatieblad van Cayman zelfs maar de mogelijkheid heeft overwogen dat SM-102 zou worden geïnjecteerd.

De experts en autoriteiten zullen ons verzekeren dat SM-102 veilig is. Ze zullen zeggen dat er slechts minuscule hoeveelheden worden geïnjecteerd. Ze zullen zeggen dat de klinische testen van het vaccin geen problemen aan het licht brachten. Ze zullen steeds weer herhalen, zoals ze altijd doen: “veilig en effectief”.

Het volledige informatieblad van het Ministerie van Volksgezondheid van Connecticut, met een lijst van de ingrediënten, kan rechtstreeks worden gedownload van de website van de overheid van Connecticut, hier (hier gearchiveerd).

Bronnen:
Thetruthseeker.co.uk
Nomorefakenews.com

Het volledige veiligheidsblad met materiaalgegevens van chemische stof “SM-102” kan HIER van de website van de Cayman Chemical Company worden gedownload hier (hier gearchiveerd).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: