Noodkreet uit Israël. Een dringende hulpkreet aan de wereld

noodkreet-uit-israel.-een-dringende-hulpkreet-aan-de-wereld

20-05-21 09:36:00,

Noodkreet uit Israël. Een dringende hulpkreet aan de wereld

20.05.2021 | www.kla.tv/18796

Een stuk pizza voor iedereen die zich laat vaccineren? Ilana Rachel Daniel, een politiek activiste en schrijfster, zond een hulpkreet over de hele wereld. In dit interview met de Nederlandse filmmaker Flavio Pasquino, klaagt zij over de druk op de Israëlische bevolking om zich te laten injecteren met de experimentele mRNA-technologie tegen Covid-19. De basis hiervoor is een contract tussen de Israëlische regering en de farmaceutische reus Pfizer. Hun waarschuwing: Israël is slechts een testobject voor alle andere staten in de wereld! Een oproep om deze video overal te verspreiden!

van //

Noodkreet uit Israël. Een dringende hulpkreet aan de wereld

uitzending en toebehoren in de gewenste kwaliteit downloaden:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: