Acteur en vaccin-propagandist India sterft dag na injectie met COVID-19 vaccin – Frontnieuws

acteur-en-vaccin-propagandist-india-sterft-dag-na-injectie-met-covid-19-vaccin-–-frontnieuws

21-05-21 08:25:00,

De populaire Indiase acteur en “vaccin-ambassadeur” van de deelstaat Tamilnadu voor het verspreiden van berichten om vaccinatie te promoten is overleden, een dag nadat hij het COVID-19-vaccin had gekregen.

De populaire Tamil acteur en komiek Vivekh overleed in het ziekenhuis, een paar uur nadat hij was opgenomen na een hartstilstand.

Hij werd bewusteloos binnengebracht, werd gereanimeerd, onderging vervolgens een coronair angiogram en vervolgens een angioplastiek, aldus greatgameindia.com.

Volgens het medisch bulletin lag hij in kritieke toestand aan de ECMO-ondersteuning, waarbij bloed buiten het lichaam wordt gepompt en van zuurstof wordt voorzien, maar overleed.

Eerder werd de acteur in aanwezigheid van de staatssecretaris van Volksgezondheid van Tamil Nadu uitgeroepen tot staatsambassadeur voor het verspreiden van berichten over de volksgezondheid om vaccinatie te bevorderen.

Hij nam het COVID-19 vaccin Covaxin in het Tamil Nadu Government Multi Super Speciality Hospital in Chennai en spoorde vele anderen aan om ook het vaccin te nemen.

Zijn vaccinatie vond plaats tijdens een openbaar evenement, waarbij tv-zenders foto’s van hem uitzenden. Aangezien de hartstilstand minder dan 24 uur na de inenting plaatsvond, werd de vraag gesteld of zijn dood te wijten was aan de bijwerkingen van het vaccin.

வாக்களிக்கச் செல்லும் போது முகக்கவசம், சமூக இடைவெளி மற்றும் வீட்டுக்குள் வந்ததும் சோப் தண்ணீரில் கை கழுவுதல் – அவசியம்! pic.twitter.com/u57PeJ2jKO

— Vivekh actor (@Actor_Vivek) April 5, 2021

De autoriteiten hebben echter gezegd dat zijn dood geen verband houdt met het vaccin.

Het ziekenhuis zei dat hij leed aan een acuut coronair syndroom met cardiogene shock. Er was een bloedvat voor 100% verstopt en zijn hartstilstand is “mogelijk” niet te wijten aan de inenting.

Outrage in people after well known Indian actor and the Tamilnadu state’s ambassador for creating public health messages passed away a day after he received the #COVID19 vaccine.

Details here 👉🏽 https://t.co/gTg3fPre7T pic.twitter.com/HX0rbJyY3L

— GreatGameIndia (@GreatGameIndia) April 19, 2021

In het oog springend is een Tweet waar het overlijden van Vivekh wordt gemeld, door Twitter als misleidend wordt geclassificeerd.

Zoals eerder gemeld door Frontnieuws, werd na analyse van de sterfgevallen na de COVID-19 vaccinatie vastgesteld dat de meeste van de in het ziekenhuis opgenomen vaccinontvangers leden aan een hartaanval en een hersenberoerte na het krijgen van de injectie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: