De slachting van de goedgelovigen en de onwetenden – Frontnieuws

de-slachting-van-de-goedgelovigen-en-de-onwetenden-–-frontnieuws

21-05-21 02:45:00,

Begin april waarschuwde ik in een video met de titel “We are the Resistance and we will win this war” dat de publiciteit die werd gegeven aan het zeer reële bloedstolsel probleem in verband met sommige van de covid-19 prikken, alleen maar bedoeld was om de aandacht af te leiden van de sterfgevallen en de andere ernstige verwondingen die het gevolg zijn van de prikken, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Op 8 december vorig jaar heb ik een video gemaakt met de titel “Covid-19 Vaccin – Vaccine – Possible Side Effects” en het is nu absoluut duidelijk dat de waarschuwing die ik toen gaf ook juist was. Het was onvermijdelijk onderwerp van het gebruikelijke hoongelach van journalisten en media-artsen die medische onderwerpen eigenlijk zouden moeten vermijden en zich zouden moeten beperken tot iets waar ze verstand van hebben.

Regeringen, adviseurs en het medisch establishment wisten vanaf het begin dat de Covid-prikken miljoenen mensen zouden doden of verwonden. De slachting van de onschuldigen, de goedgelovigen en de onverstandige vertrouwelingen was voorbedacht.

Kijk maar naar de recente cijfers die ik eind april 2021 van de website van de regering heb gehaald. Ik twijfel er niet aan dat de cijfers nu aanzienlijk hoger zullen liggen.

Dit zijn de officiële cijfers van de Britse regering zelf – overgenomen van de door de MHRA gepubliceerde cijfers. De cijfers zijn beschikbaar op mijn beide websites en ze worden regelmatig bijgewerkt.

En voordat ik u vertel wat de cijfers zijn, moet ik u er ten eerste aan herinneren dat de MHRA, net als de propagandatak van de Britse regering, de BBC, financiële banden heeft met de Bill and Melinda Gates Foundation, en ten tweede dat deze cijfers waarschijnlijk niet meer dan 1% van het totaal zijn. Als we de cijfers uit de VS mogen vertrouwen, kunnen de werkelijke cijfers wel honderd keer zo hoog zijn als de officiële cijfers. En ten derde, vergeet niet dat deze cijfers alleen betrekking hebben op het Verenigd Koninkrijk. Dezelfde zogenaamde vaccins worden over de hele wereld aan goedgelovige, slecht geïnformeerde mensen gegeven. En over een paar weken zullen dezelfde serums worden ingespoten bij gezonde kinderen – die waarschijnlijk niet meer kans hebben om te sterven aan Covid-19 dan om te worden getroffen door de bliksem.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: