Een tijdlijn van “The Great Reset” Agenda – Frontnieuws

een-tijdlijn-van-“the-great-reset”-agenda-–-frontnieuws

21-05-21 08:21:00,

Stel het is 2014 en je hebt al een tijdje een idee voor een technocratische Great Reset van de wereldeconomie, maar het werkt alleen als de hele planeet wordt opgeschrikt door een pandemie. Hoe ga je je idee verkopen?, schrijft Global Research.

“De pandemie biedt een zeldzame, maar kleine kans om na te denken, onze wereld te overdenken en te resetten om een gezondere, rechtvaardigere en welvarendere toekomst te creëren” – Klaus Schwab, WEF

Als je de oprichter van het Wereld Economisch Forum (WEF), Klaus Schwab, bent, probeer je je visie van een globaal Utopia via een Great Reset van de wereldorde in drie eenvoudige stappen te verkopen:

  1. Kondig je intentie aan om elk aspect van de samenleving te vernieuwen met globaal bestuur, en blijf die boodschap herhalen.
  2. Als je boodschap niet aankomt, simuleer dan nep pandemie scenario’s die aantonen waarom de wereld een grote reset nodig heeft.
  3. Als de nep pandemie scenario’s niet overtuigend genoeg zijn, wacht dan een paar maanden tot er een echte wereldwijde crisis komt, en herhaal stap één.

Het kostte Schwab en de elite van Davos ongeveer zes jaar om hun geweldige reset-ideologie te zien uitgroeien van een klein Zwitsers zaadje in 2014 tot een Europese superbloem die de hele wereld bestuift in 2020.

De zogenaamde ‘Great Reset’ belooft een veiligere, gelijkere en stabielere wereld te bouwen als iedereen op de planeet ermee instemt “gezamenlijk en snel op te treden om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te vernieuwen, van onderwijs tot sociale zaken. contracten en arbeidsvoorwaarden”.

Maar het zou niet mogelijk zijn geweest zo’n alomvattend plan voor een nieuwe wereldorde te concretiseren zonder een globale crisis, of die nu gefabriceerd was of door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, die de samenleving tot in het diepst van haar ziel heeft geschokt.

“Uiteindelijk was de uitkomst tragisch: de meest catastrofale pandemie in de geschiedenis met honderden miljoenen doden, economische ineenstorting en maatschappelijke onrust” – Clade X pandemie simulatie (mei 2018)

Dus in mei 2018 ging het WEF samenwerken met Johns Hopkins om een ​​fictieve pandemie te simuleren – genaamd “Clade X” – om te zien hoe goed de wereld is voorbereid als deze ooit met een dergelijke crisis wordt geconfronteerd.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: