Voormalig hoofdwetenschapper Pfizer waarschuwt dat er “iets heel ergs aan de hand is” – Frontnieuws

voormalig-hoofdwetenschapper-pfizer-waarschuwt-dat-er-“iets-heel-ergs-aan-de-hand-is”-–-frontnieuws

21-05-21 02:51:00, Politici vertellen niet de waarheid, waarschuwt Mike Yeadon, een voormalig vicepresident bij vaccinmaker Pfizer. “Het feit dat ze de waarheid niet vertellen, impliceert dat er iets anders aan de hand is. Er is iets heel ergs aan de hand”.

“Als je niet oppast, heb je binnenkort geen kans meer om er iets aan te doen. En zeg niet dat je niet gewaarschuwd was. Ik waarschuw mensen al zo lang als ik kan. Je kunt nu nog steeds je leven terugkrijgen”, zegt Dr. Yeadon, die ook diende als Pfizer’s hoofd wetenschappelijke adviseur.

“Je hebt geen muilkorf nodig. Ze werken niet. Vergeet de lockdowns. Ze helpen niet om de overdracht te vertragen, die grotendeels in ziekenhuizen en verpleeghuizen heeft plaatsgevonden. Je hoeft niet ingeënt te worden met onvoldoende geteste en enigszins gevaarlijke op genen gebaseerde proteïnen die spike-eiwitten produceren. En je hoeft niet te luisteren naar de corrupte wetenschappers die onze regering blijkbaar adviseren”, zegt hij.

“Als iedereen dit advies opvolgt, is het over een paar weken voorbij. Maar als het vaccinatiepaspoort komt, is er volgens mij geen weg meer terug en zul je er spijt van krijgen”, aldus Dr. Yeadon.

Onderstaande beelden werden zaterdag op Twitter gedeeld door journalist Patrick Henningsen, oprichter van nieuwssite 21st Century Wire:

LUISTEREN en DELEN. Het is nu tijd om tegen deze schandelijke en corrupte agenda in opstand te komen:

Listen and SHARE. The time to push back hard on this nefarious and corrupt agenda is right now: pic.twitter.com/ljHbt74Ndh

— Patrick Henningsen (@21WIRE) May 15, 2021

Backup:

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID Gevaccineerden

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: