Arts bij Tucker Carlson Today: “Er is iets vreselijk mis in de wereld” – Frontnieuws

arts-bij-tucker-carlson-today:-“er-is-iets-vreselijk-mis-in-de-wereld”-–-frontnieuws

22-05-21 09:34:00, Wereldwijd is er iets mis, zei dokter Peter McCullough onlangs in het Tucker Carlson Today programma. Hij wees erop dat Queensland in Australië in april een nieuwe wet op het gebruik van hydroxychloroquine heeft aangenomen. Als artsen proberen Corona-patiënten te helpen met dit medicijn, gaan ze zes maanden de gevangenis in.

pic.twitter.com/nQqK6rWQZL

— Robin Monotti 🌸 (@robinmonotti2) May 17, 2021

“Wat!” reageerde presentator Tucker Carlson verbaasd. “Waarom?!”

Er is iets mis, herhaalde McCullough. Hij wees erop dat de Australiërs al 14 maanden in angst leven en lijden onder draconische lockdowns. En welke richtlijnen heeft de Australian Medicines Agency (TGA) uitgevaardigd voor de behandeling van Corona? Gebruik geen hydroxychloroquine, geen ivermectine, geen steroïden, enz.

“Dus wat moet je doen?”, vroeg McCullough. “Het antwoord? Niets”.

Carlson vroeg hem hoe de Australische regelgevende instantie nu al kan weten dat hydroxychloroquine geen doeltreffende behandeling is voor Corona. Dat kunnen ze niet weten, antwoordde de professor. “Er is iets vreselijk mis in de wereld. Wat er nu gebeurt, gebeurt wereldwijd”.

Hij zei dat bezorgde artsen en verpleegsters melden dat bejaarden in Scandinavië letterlijk worden geëuthanaseerd. “Er gebeuren vreselijke dingen”, zei hij.

Tucker Carlson interviewt Dr. Peter McCullough over wereldwijde samenspanning om bestaande medicijnen die COVID-patiënten effectief behandelen te onderdrukken ten gunste van “vaccins”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: