“Corona getraumatiseerde kinderen” – geeft de neustest ons nog de genadeslag?

“corona-getraumatiseerde-kinderen”-–-geeft-de-neustest-ons-nog-de-genadeslag?

22-05-21 09:36:00,

“Corona getraumatiseerde kinderen” – geeft de neustest ons nog de genadeslag?

22.05.2021 | www.kla.tv/18815

“Door corona getraumatiseerde kinderen” – geeft de neustest ons nou nog de genadeslag? Hallo, ik ben Ulrike en de laatste dagen houden de massaal geplande neustesten op scholen me bezig. Deze coronamaatregelen laten dus werkelijk een spoor van verwoesting achter bij de kinderen en jongeren. Onze generatie, onze volgende generatie is enorm in gevaar. Aan de ene kant geen hobby’s meer, aan de andere kant bijna geen sociale contacten meer en dan nog al die beperkingen in hun bewegingsvrijheid. Wat voor schade dit achterlaat, is nu nauwelijks in te schatten. En alsof dat nog niet genoeg is, komen daar nog alle schoolse tekorten bij. Thuisonderwijs, afwisselend schoolonderwijs, het is geheel en al chaos voor elke leerling. Maar nu komt natuurlijk de bekroning: in scholen zitten met maskers op en nu ook nog deze neustesten moeten verdragen. Ik vond iets heel interessants op het internet. Dr. Armbrust, kinderarts en hoofd van het kinderziekenhuis Neubrandenburg, legt in een vlammende toespraak in het openbaar uit, welke schade deze coronamaatregelen bij kinderen eigenlijk aanrichten. Hij zegt: Kinderen zijn noch aanjagers van de pandemie, noch helpen maskers en tests op scholen. Integendeel, deze maatregelen zijn schadelijk voor de kinderen. Het hoofd van de kliniek verklaarde ook, dat er geen toename is van ernstig zieke kinderen met Corona in ziekenhuizen. En natuurlijk zijn de cijfers gestegen, maar dat is heel duidelijk te wijten aan het feit, dat er al wekenlang een massale teststrategie op scholen wordt toegepast. Armbrust waarschuwde ervoor, zich niet te laten misleiden door deze macht van de cijfers. Eén enkele positieve test geeft geen uitsluitsel over de besmettelijkheid van de betrokkene. En daar komt nog bij, dat de positief geteste kinderen nu in enorme nood worden gebracht. Ze worden afgezonderd van de klas en dan natuurlijk als gevaarlijk beschouwd door anderen. En daardoor onderhevig aan enorme stress. Deze psychologische druk en angstopbouw is onverantwoord en dat, terwijl uit de statistieken blijkt dat 50% van deze snelle tests vals zijn. Dus ook de gezondheidsschade van deze neustesten is eigenlijk eens te overwegen. Aan de ene kant stoppen de kinderen het twee keer per week in hun neus met ontsmettingsmiddel en een stof genaamd STERILO.EO. Wat is dat eigenlijk? Ik heb het gegoogled, het is ethyleenoxide en deze stof is zéér kankerverwekkend.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: