Dr. Christiane Northrup verklaart de risico’s van COVID gevaccineerden spike-eiwitten overdracht naar ongevaccineerden – Frontnieuws

dr.-christiane-northrup-verklaart-de-risico’s-van-covid-gevaccineerden-spike-eiwitten-overdracht-naar-ongevaccineerden-–-frontnieuws

22-05-21 08:48:00, Nu de winkels weer “normaal” open gaan omdat meer mensen zich hebben laten “inenten” tegen Covid-19, vragen velen die besloten hebben de injectie niet te nemen zich af of de aanwezigheid van anderen in het openbaar die de injectie wel hebben genomen, ertoe kan leiden dat gevaarlijke spike-eiwitten en andere chemicaliën op hen worden overgedragen, bericht pandemic.news.

Mike Adams, de Health Ranger, kreeg de kans om met Dr. Christiane Northrup te praten over de kwestie van het “uitscheiden” (shedding) van vaccins tijdens een recente Brighteon Conversations conversatie – kijk hieronder – en wat zij te zeggen had is niets minder dan verontrustend.

Een van de ‘Five Docs’, zoals Dr. Northrup ze noemt, die de situatie aan het onderzoeken is, zegt dat duizenden en duizenden niet-gevaccineerde vrouwen nu bijvoorbeeld dramatische veranderingen in hun menstruatie doormaken doordat ze in de buurt zijn van anderen die werden geïnjecteerd met de Covid-19 griepprikken.

“Er wordt duidelijk iets overgedragen”, legt ze uit, en ze onthult gruwelijke verhalen over baby’s van nog maar een paar maanden oud die bloedklonters kregen die uit hun vagina kwamen nadat ze in contact waren geweest met onlangs “ingeënte” mensen.

Als je kijkt naar het Pfizer-document vanaf het allereerste begin, op pagina 67 staat in feite dat ‘geen enkele man een vrouw zwanger mag maken gedurende zeven weken, en geen enkele vrouw zwanger mag worden gedurende zeven weken’, en ze zeggen daar vanwege ‘huidcontact’ of ‘seksueel contact’. Je moet je dus afvragen: wat wisten ze, of weten ze, dat ze ons niet vertellen? Via brighteon.com.

Sinds wanneer is de westerse geneeskunde een massaal experiment geworden met voortdurende chemische injecties?

Als verloskundige en gynaecologe zelf is Dr. Northrup geschokt dat het plotseling normaal is geworden dat dokters en verpleegsters hun patiënten en zichzelf injecteren met experimentele “serums” zoals deze, maar ook met griepprikken en andere door de overheid opgelegde injecties.

Vooral nu het onweerlegbaar duidelijk wordt dat de Covid-19 injecties uiterst gevaarlijk zijn voor ongeboren kinderen, waarom is het dan in hemelsnaam de norm geworden dat zwangere vrouwen en hun echtgenoten met trots de risicovolle injecties nemen?

“Waar zijn we toch mee bezig?”, vraagt zij zich af en merkt op dat het waanzin is om pasgeborenen in te spuiten met tientallen “inentingen” die bio-blijvende chemicaliën zoals aluminium bevatten die zich in de hersenen nestelen en daar nooit meer weggaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: