‘EINDELIJK bewijs’ dat mondkapjes werken…??!

‘eindelijk-bewijs’-dat-mondkapjes-werken…??!

22-05-21 07:32:00, x
x ‘EINDELIJK bewijs’ dat mondkapjes werken…??! 2021 © WantToKnow.nl/be x Tegenover duizenden onderzoeken die stellen dat mondkapjes niet werken, en zeker niet op de manier zoals 99% van de mensen deze mondkapjes gebruikt, werd ondertussen met man en macht geprobeerd toch enig ‘bewijs’ te zoeken dat mondkapjes ergens wél zouden helpen. Nadat eerst RIVM-baas Jaap van Dissel en daarna Hugo de Jong, in alle toonaarden bevestigden, dat deze ondingen niet werken, werd dat later keer op keer aangetoond. EN TOCH LIEP EN LOOPT IEDEREEN NOG MET DEZE MONDLUIERS..!! Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

X
Iedereen weet dus ruimschoots, dat de verplichting zo’n ding te dragen gestoeld is op gebakken lucht en enkel psychologisch werkt. Ook weer toegegeven door genoemde ‘hooggeplaatsten’, dat het slechts diende als gedragsmanipulatiemiddel !! En omdat het wordt verplicht, doen de meeste mensen het; een mondkapje voorsnoeren en je gehoorzaam voordoen..

Inmiddels zijn de mondkapjes-autoriteiten, druk bezig om via ‘de wetenschap’ hun uiterste best te doen, om toch enig bewijs erbij te zoeken dat het wel kan werken. Om dat vervolgens dan ‘een doorbraak’ te noemen… Hoe ziek is dat dan..?! Een doorbraak dus, wanneer ieder mens voortaan in sociale gelegenheden volkomen expressieloos rondloopt, en al die tijd dat ze het ding dragen een merkbaar zuurstof tekort oplopen. Of je daar nou aan gewend hem raken of niet, het is wel degelijk zo. x Het is dus ‘een doorbraak’ als ze staan te juichen dat mensen voortaan maar beter als een mondkapje kunnen dragen. Hoe bizar is dit?? Ook de uitdrukking “eindelijk bewijs” is merkwaardig. Hoezo ‘eindelijk’? We wisten inderdaad dat het tegendeel duizenden keren bewezen is, maar nu er één onderzoek vóór pleit spreken ze van ‘eindelijk’. Dat klinkt eerder alsof ze daar gigantisch veel moeite voor moeten hebben doen, zo’n onderzoek te vinden. x Het is dan ook niet een ‘eindelijk’ als in: het werkt daadwerkelijk. Maar een ‘eindelijk’ als in: we hebben een kruimeltje aanleiding, waarmee een ongezonde idiotie-maatregel een héél klein beetje kan worden gelegitimeerd. Dus nee, van dat mondkapje kom je niet zomaar af,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: