Marc van Ranst is slachtoffer en antivaxxers zijn terroristen? | Stichting Vaccin Vrij

marc-van-ranst-is-slachtoffer-en-antivaxxers-zijn-terroristen?-|-stichting-vaccin-vrij

22-05-21 08:40:00,

Marc van Ranst, de Belgische Jaap van Dissel is bedreigd door naar verluid een losgeslagen Belgische militair. De Belgische pers staat er vol van, en inmiddels is het verhaal wereldnieuws:

“Sinds dinsdagmiddag houdt de politie een klopjacht op Jürgen Conings uit Dilsen-Stokkem. De 46-jarige militair zou maandagochtend thuis zijn vertrokken naar het werk maar keerde ‘s avonds niet terug. Zijn vriendin sloeg diezelfde avond alarm.”

Intussen bleek ook dat Conings naar verschillende personen een afscheidsbrief had gemaild, waarin hij dreigde hij met “een aanslag tegen het regime, tegen de staat en tegen virologen”. In het verleden zou hij al bedreigingen hebben geuit aan het adres van viroloog Marc Van Ranst. Die laatste werd, samen met zijn gezin, door de politie ondergebracht op een veilige locatie. 

Voor zijn verdwijning heeft Conings bovendien zware wapens meegenomen uit het munitiedepot in Leopoldsburg. In zijn auto – die werd gevonden aan het bos in Dilsen-Stokkem – werd een deel van die wapens gevonden, maar speurders gaan ervan uit dat de man nog steeds gewapend is.” – HLN (Belgisch grootste online krant)1

De vriendin van Jürgen Conings begrijpt er niets van:

“Die man op wie het hele land jacht maakt: in hem herken ik ‘mijne Jürgen’ niet. Voor mij is hij nog altijd mijn lieve man, die ik ontzettend mis.” Gwendy (46) leeft naar eigen zeggen al twee dagen in een nachtmerrie, waaruit ze maar niet wakker wordt.”.– HLN2

En Marc van Ranst is onverschillig slachtoffer:

Marc van Ranst is net als Jaap van Dissel zeer prominent aanwezig in de media als ‘expert en voorlichter over alles wat met vaccins te maken heeft’. Zelfs vanuit zijn onderduikadres kan hij het niet laten om de pers te woord te staan. Vanuit zijn schuilplaats zegt hij: “Het is vervelend, maar ook niet meer dan dat”. Hij is het wel gewend om bedreigd te worden.3 Marc en de media lijken met elkaar te zijn getrouwd.

Wereldnieuws

Het verhaal wordt door veel Belgen zelf niet serieus genomen. De eerste vier reacties van de 64 reacties onder het artikel “Klopjacht op Belgische Rambo Jürgen Conings is wereldnieuws” spreken voor zich.4

Is het doel van deze “klopjacht” om antivaxxers verder te stigmatiseren richting “terrorist”?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: