Spanje gehoorzaamt Bill Gates en Klaus Schwab en presenteert zijn Plan 2050 – Frontnieuws

spanje-gehoorzaamt-bill-gates-en-klaus-schwab-en-presenteert-zijn-plan-2050-–-frontnieuws

22-05-21 09:45:00,

De socialistische regering van Pedro Sanchez heeft haar “2050”-plan voor Spanje gepresenteerd, dat gebaseerd is op de eisen van tycoon Bill Gates en de “geboden” van de Agenda van Davos en de Great Reset die door de voorzitter van het Economisch Wereldforum, Klaus Schwab, in het leven is geroepen.

Het 700 pagina’s tellende document is een bijbel met langetermijndoelen, waaronder het verhogen van de overheidsuitgaven, het verhogen van belastingen en het creëren van nieuwe groene belastingen onder het mom van zorg voor de menselijke gezondheid. Onder de tientallen maatregelen die worden voorgesteld als “veerkrachtig en duurzaam”, is er een om de vleesconsumptie tegen 2050 te verminderen.

Bill Gates had in februari jongstleden de rijke landen opgeroepen om via nieuwe wetten in te grijpen in de vleesmarkt.

“Veehouderijen produceren methaangassen en hebben een schadelijke invloed op de klimaatverandering”, aldus de Microsoft-oprichter.

Achter deze wetenschappelijk weerlegde theorie gaan echter de economische belangen schuil van de miljardair en zijn vele collega’s van techbedrijven, die enorme investeringen hebben gedaan in de productie van nepvlees. En aangezien er geen vraag is naar hun product, hebben zij geen andere keuze dan het aan het publiek op te dringen met de hulp van hun regeringen, die dan regels zullen uitvaardigen ten gunste van de techn-groene lobby. Hoe? Door consumptie te bestraffen met belastingen en nog meer belastingen, totdat de veeteeltsector erdoor verstikt.

Het Spaanse Plan 2050 probeert dan ook te doen voorkomen dat het opgeven van vlees een goed idee is – uiteraard omwille van de gezondheid:

“Deze vermindering van bepaalde consumptiegoederen zal niet leiden tot een verslechtering van de levensomstandigheden of het welzijn van de burgers. In feite, zal het ze waarschijnlijk helpen verbeteren. Uit tal van studies blijkt dat de vleesconsumptie van de Spaanse bevolking twee tot vijf keer hoger ligt dan aanbevolen, dat 55% zijn gsm vervangt wanneer de vorige nog werkte en dat het energieverbruik veel hoger ligt dan nodig is”, luidt een van de paragrafen van het Plan 2050.

Het punt is dat het eten van een kunstmatig broodje biefstuk niet langer een optie zal zijn, maar een verplichting vanuit Brussel. De regulering van de vleesmarkt zal nefaste gevolgen hebben: entrecote bijvoorbeeld zal exponentieel in prijs stijgen en een delicatesse worden die alleen nog is weggelegd voor de elites van Davos en de rijkere klassen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: