Teken het burgerinitiatief voor een Build Back Better Debat – doe mee alstublieft | Stichting Vaccin Vrij

teken-het-burgerinitiatief-voor-een-build-back-better-debat-–-doe-mee-alstublieft-|-stichting-vaccin-vrij

22-05-21 08:40:00,

Is het u ook zo opgevallen? Plotseling, uit het niets, gebruiken wereldleiders de slogan Build Back Better. Ook onze koning (seconde 49) en premier Rutte (seconde 20) verwezen onlangs in hun videoboodschappen voor de Verenigde Naties naar de noodzaak to Build Back Better.

Maar waar komt deze slogan zo plotseling vandaan? Wat bedoelen ze met Build Back Better? En waarom is deze slogan nooit een onderdeel geweest van het publieke debat in Nederland? Waarom spreken zowel de koning als de premier op allerlei internationale bijeenkomsten in het buitenland over de noodzaak to Build Back Better en hebben wij ze hierover in ons land nog nooit gehoord?

Een debat hierover in de Tweede Kamer is meer dan nodig want onze volksvertegenwoordigers zijn uitsluitend verantwoording schuldig aan ons, de soevereine Nederlandse bevolking, en niet aan allerlei internationale organisaties, globalistische instellingen en multinationals

Ga alstublieft naar de website www.bbbdebat.nl en teken het burgerinitiatief. Er zijn 40.000 handtekeningen nodig en dan moet de Tweede Kamer dit debat voeren. De teller staat op bijna 28.000.

Voor meer informatie over het World Economic Forum en Klaus Schwab ga naar de pagina World Economic Forum op de website van de stichting Vaccinvrij.

 
Teken het burgerinitiatief: www.bbbdebat.nl

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: