Waarom COVID-vaccins een droom zijn die werkelijkheid wordt voor de centrale banken | Stichting Vaccin Vrij

waarom-covid-vaccins-een-droom-zijn-die-werkelijkheid-wordt-voor-de-centrale-banken-|-stichting-vaccin-vrij

22-05-21 08:40:00,

In combinatie met de uitrol van aanverwante bewakingstechnologieën – digitale traceer-apparatuur, vaccinp-aspoorten, hersen-machine interfaces en 5G over de hele planeet – zijn COVID-vaccins een essentieel onderdeel van het plan van centrale bankiers om een wereldwijd controlenetwerk op te zetten. Door de media geprogrammeerd om COVID-19-injecties gelijk te stellen met “een uitweg uit de COVID-19 maatregelen”, heeft ongeveer de helft van de Amerikaanse volwassenen (54%) nu ten minste één dosis van het vaccin aanvaard. Het onderstaande artikel is een vertaling van: Why COVID Vaccines Are Dream Come True for Central Banks”, en werd gepubliceerd op Childrens Health Defense.

Waarom COVID-vaccins een droom zijn die uitkomt voor centrale banken

 
Volgens de laatste opiniepeiling van CBS News zitten echter ten minste vier op de tien Amerikanen nog steeds in de categorieën “misschien” of “nee bedankt”.

Hoewel sommige media de niet-gevaccineerden uitmaken voor onverantwoordelijke of onwetende sukkels, zijn de bezwaren van de zogenaamde “vaccin-weigeraars” verre van lichtzinnig.

Bijna dagelijks duiken er berichten op over “zeldzame” bloedstolsels en andere ernstige bijwerkingen. Op 26 april waren er 3.848 sterfgevallen na het vaccin gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Geconfronteerd met een wijdverspreide weigering hebben gezondheidsfunctionarissen zoals Francis Collins, directeur van de National Institutes of Health (NIH), hun PR-offensief opgevoerd en dreigen met het verplichten van COVID vaccins.

Dit is niet verwonderlijk uit de mond van een farmaceutisch en door belangenconflicten geplaagde gezondheidsinstelling zoals het NIH. Maar waarom maken financiële goeroes zoals Jerome Powell, voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve en een rijke advocaat en investeringsbankier – eveneens COVID-vaccins tot het middelpunt van hun voorspellingen in het openbaar?

In een recent interview in TV-programma ’60 Minutes’ begon Powell herhaaldelijk over de COVID-injecties in een poging om duidelijk te maken dat economisch herstel afhangt van het feit of iedereen zich laat vaccineren.

Powell’s preoccupatie met COVID-vaccins lijkt zinloos – tenzij men de groeiende samensmelting van de financiële, technische, farmaceutische en militaire sectoren erkent, evenals de “global policy coordination” (wereldwijde beleidscoördinatie) die door particuliere centrale banken wordt ontwikkeld.

Proefprogramma’s die digitale identiteit, vaccinatie en betalingssystemen bundelen “op één enkel samenhangend platform”, plus de agressieve wereldwijde tendens naar “vaccin-paspoorten” die toegang tot bedrijven en evenementen afhankelijk zouden maken van een bewijs van vaccinatie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: