Viroloog-nobelprijswinnaar: ‘Vaccin creëert nieuwe COVID’..!!

viroloog-nobelprijswinnaar:-‘vaccin-creeert-nieuwe-covid’.!!

23-05-21 08:52:00,

x
X

Nobelprijswinnaar en viroloog Dr. Luc Montagnier: ‘Vaccin creëert nieuwe COVID’..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x
Hier op de site tref je 2 artikelen aan (HIER en HIER) waarin we de Franse viroloog professor dr. Luc Montagnier, nobelprijswinnaar 2008 (HIER), aan het woord laten. Hij heeft NA WETENSCHAPPELIJK GEFUNDEERD ONDERZOEK geconcludeerd, dat het COVID-19-virus door de mens is GEFABRICEERD.. Niks ‘Marion-Koopmanskletskoek’ over het vleermuizenverhaal, want die werken niet in laboratoria en zorgen niet voor genetisch gemanipuleerde combinaties van DNA.. Inmiddels heeft dr. Montagnier in een nieuw interview een eerste bewering gedaan dat de COVID-19 vaccins zelf varianten creëren.  Hij zei dat epidemiologen dit fenomeen, bekend als ‘Antibody-Dependent Enhancement’ (ADE), wel kennen maar ‘erover zwijgen’..!

Hoewel bekend is dat virussen muteren en zo varianten veroorzaken, beweert Luc Montagnier dat ‘het de vaccinatie is die de varianten creëert’. De Nobelprijswinnaar voor 2008 maakte de explosieve opmerkingen als onderdeel van een groter interview met journalist Pierre Barnérias van de Franse Hold-Up Media eerder deze maand. In een zeer relevant deel van het interview bevestigde Luc Montagnier de studie, die Indiase wetenschappers hadden uitgevoerd, om een verband te leggen tussen COVID-19 en HIV.

Deze Indiase wetenschappers ontdekten dat het coronavirus was gemanipuleerd met AIDS-achtige invoegingen. De conclusie van de studie was dat het onwaarschijnlijk was dat een virus dergelijke unieke inserties op natuurlijke wijze in korte tijd zou hebben verworven..! Nadat de resultaten van de studie waren gepubliceerd, kreeg het artikel zware kritiek van social media-experts, zozeer zelfs dat de auteurs gedwongen werden hun paper in te trekken. Maar de bevestiging van Nobelprijswinnaar Montagnier, maakte een einde aan al deze amateuristische kritiek.
Het was in deze context dat de Batwoman van China, Shi Zhengli, zei: “Ik adviseer degenen die geloven in de… academische analyse van Indiase geleerden, hun stinkende mond te houden”.. Kennelijk heeft deze dame een illusie hoog te houden..!

Vorig jaar waarschuwde een groep onderzoekers in een belangrijke studie in het medische tijdschrift The Lancet dat de COVID-19-vaccins die momenteel worden ontwikkeld, het risico op het krijgen van HIV zouden kunnen verhogen, wat mogelijk zou leiden tot een toename van het aantal infecties. Zoals GreatGameIndia heeft gemeld,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: