Miljoenen Britten “zonder dat ze het wisten gevolgd” via hun telefoon na vaccinatie om te zien of hun bewegingen en gedrag veranderden – DissidentNL

miljoenen-britten-“zonder-dat-ze-het-wisten-gevolgd”-via-hun-telefoon-na-vaccinatie-om-te-zien-of-hun-bewegingen-en-gedrag-veranderden-–-dissidentnl

25-05-21 02:56:00,

Wij zijn wappies dat we al een jaar roepen dat vaccinaties paspoort bedoeld zijn om een totalitaire controle maatschappij in te richten als een digitaal concentratiekamp.

Uit een Brits rapport blijkt dat in februari de gegevens van één op de tien telefoons van mensen zijn getraceerd.

Miljoenen Britten werden “zonder het te weten” gevolgd via hun mobiele telefoons om te zien of gevaccineerden zich meer bewogen na hun vaccinaties, zo bericht de Telegraph.

In een rapport van het SPI-B-comité van regeringswetenschappers wordt toegegeven dat de gegevens van één op de tien telefoons van mensen in februari zijn gevolgd, zonder dat de eigenaars daarvan uitdrukkelijk op de hoogte waren.

De cijfers werden gebruikt door onderzoekers van de Universiteit van Oxford, die studies uitvoerden voor de Wetenschappelijke Groep Pandemische Influenza inzake Gedragingen (SPI-B), die advies uitbrengt aan de Adviesgroep van wetenschappelijke adviseurs van de regering.

Met behulp van “mobiele-telefoonmobiliteitsgegevens voor 10% van de Britse bevolking” vonden de deskundigen van de Universiteit van Oxford dat 4.254 personen waren gevaccineerd.

Deze groep werd vervolgens elke dag gevolgd via 40 “CDR [call data records] met overeenkomstige locatiewaarnemingen”, en gecontroleerd op gedragsveranderingen door hun gegevens voor de week vóór en de week na de vaccinatie te analyseren.

In het verslag staat dat “verschillende robuustheidscontroles zijn uitgevoerd naar leeftijd, afstand van huis tot vaccinatiepunt” werden gecontroleerd.

De deskundigen keken ook naar “gyratie (straal van gyratie op de vaccinatiedag), tijd (openingstijden) en thuis (gaan ze direct na vaccinatie naar huis)”.

Door de bewegingen van de gevaccineerden te vergelijken met die van een andere controlegroep stelden de wetenschappers vast dat hun “gemiddelde mobiliteit vóór de vaccinatie met 218 meter [sic] was toegenomen”.

Campagnevoerders tegen meer staatstoezicht in het Verenigd Koninkrijk zeiden dat de Britten “verontrust zouden zijn als ze ontdekken dat ze ongewild worden gevolgd en via hun telefoons aan gedragsanalyses worden onderworpen”.

Silkie Carlo, een woordvoerder van Big Brother Watch, zei: “Niemand verwacht dat hij door het halen van een vaccin wordt gevolgd en gecontroleerd door zijn eigen regering.
“Dit is zeer beangstigend en kan het vertrouwen van het publiek in het medisch beroepsgeheim ernstig schaden.

“Met de dreigende Covid-paspoorten en het telefoontoezicht op vaccins verandert deze regering Groot-Brittannië in een Big Brother-staat onder de dekmantel van Covid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: