Schokkende uitspraken na 40 jaar ‘actueel’ – EnerzijdsAnderzijds

schokkende-uitspraken-na-40-jaar-‘actueel’-–-enerzijdsanderzijds

25-05-21 09:46:00,

Hij heeft een lange staat van dienst. Deze nog steeds actieve persoon diende in uiteenlopende functies onder verschillende Franse presidenten zoals Mitterand, Sarkozy en is nu adviseur van Emmanuel Macron. Als lid van het World Economic Forum wordt hij gepresenteerd als ‘President, Positive Planet’. We spreken over Jacques Attila. Hij kwam onlangs in de vrije media opnieuw in het nieuws met citaten uit een boek uit 1981 waarin hij in een gesprek met journalist en arts Michel Salomon zich uitliet over euthanasie als ‘oplossing voor nutteloze ouderen’.

Attali: ‘In de toekomst zal het een kwestie zijn van een manier vinden om de bevolking te verminderen. We zullen iets vinden of het veroorzaken, een pandemie die zich op bepaalde mensen richt, een echte economische crisis of niet, een virus dat de oude of de dikke zal treffen, het maakt niet uit, de zwakken zullen er aan bezwijken, de angstigen en de dommeriken zullen het geloven en vragen om behandeld te worden.

Het is vooral dit citaat dat de eigenaar van de eerste uitgave van het boek ‘L’Avenir de la vie’ naar zijn boekenkast deed lopen toen hij een gelijkenis meende te zien met de huidige ‘pandemie’.
Inmiddels lopen vrije media in alle talen vol met dit bericht. Maar wij wilden het niet eerder publiceren voordat wij voldoende aanwijzingen en zelfs bewijs vonden om dit bericht als waar te kunnen publiceren.
Het spreekt voor zich dat in de MSM dit bericht wordt afgedaan als fake news, net zoals dat vorig jaar zomer gedaan werd met het ‘gerucht’ in de vrije media dat er een vaccinatiepas zou komen.

Het blijft niet bij deze opmerkingen. In het volgende citaat lijkt hij een plan te beschrijven.

Wij beginnen met de ouderen, want zodra de mens ouder is dan 60-65 jaar, leeft hij langer dan hij produceert en kost hij de samenleving veel. Dan de zwakken, dan de nuttelozen die niets aan de samenleving bijdragen omdat er meer en meer van hen zullen zijn, en vooral tenslotte de stommen‘.

Voor Attali is euthanasie hét instrument om ouderen niet te laten wegkwijnen maar versneld aan een einde van hun niet productieve leven te helpen.

Euthanasie is gericht op deze groepen;

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: