De vaccin spike-eiwitten verspreiden meer ziekte – Frontnieuws

de-vaccin-spike-eiwitten-verspreiden-meer-ziekte-–-frontnieuws

26-05-21 05:01:00, De “op wetenschap gebaseerde geneeskunde” vaccinzeloten zijn gepikeerd over het feit dat mensen de waarheid leren over hoe Covid-19 “vaccins” dodelijke “spike-eiwitten” verspreiden die meer ziekte veroorzaken, bericht pandemic.news.

In een bericht van Steven Novella, een van de betweters van Science-Based Medicine, geeft hij toe dat de “spike-eiwitten” van het virus “zelf een deel van de schade van COVID-19 kunnen veroorzaken”, wat belangrijk is “voor ons begrip van de ziekte”.

Vervolgens haalt hij een studie aan waaruit blijkt dat deze spike-eiwitten in staat zijn om op zichzelf ziekte te veroorzaken, zelfs zonder dat er een virus aan vastzit. Dit, geeft hij toe, is de reden waarom de Covid-19 griep “in de eerste plaats een vasculaire ziekte is die de wanden van bloedvaten beschadigt”.

Hoewel dit zeker niet zijn bedoeling was, bevestigt Novella’s lange stuk in feite het bewijs dat de Covid-19 injecties, die mRNA-coderende sequenties bevatten voor de spike-eiwitten, bijdragen tot ziekte, of het establishment dit nu wil toegeven of niet.

Dit wordt bewezen door de experimenten die in de gelinkte studie van Novella worden aangehaald en waarbij lege eiwitomhulsels worden gebruikt die spike-eiwitten bevatten aan de buitenkant maar geen viraal RNA binnenin. Deze omhulsels met spike-eiwitten, of “pseudovirussen”, werden bij testmuizen intratracheaal geïnjecteerd, wat resulteerde in een enorme gezondheidsschade.

“Longschade was duidelijk zichtbaar bij dieren die Pseu-Spike kregen, wat bleek uit verdikking van de alveolaire septa en verhoogde infiltratie van mononucleaire cellen”, zo bleek uit de studie. Controlemuizen die een schijnvirus zonder spike-eiwitten kregen, vertoonden daarentegen geen schade.

Uit de studie bleek verder dat de spike-eiwitten zich bonden aan de ACE2-receptoren op cellen, hun functie verminderden en schade toebrachten aan de endotheelcellen die het longweefsel en de bloedvaten bekleden.

“De schade wordt blijkbaar veroorzaakt door effecten op de mitochondriën (energieproducerende organellen) in de cellen – ze veranderen van vorm en hebben een verminderde functie”, legt de studie uit. “Zij reproduceerden deze effecten vervolgens in vitro met behulp van een cultuur van long-endotheelcellen die aan het spike-eiwit werden blootgesteld”.

Covid is een vasculaire ziekte, geen ziekte van de luchtwegen

De door Novella aangehaalde studie verduidelijkt ook dat het Chinese virus een vasculaire ziekte is in tegenstelling tot een ziekte van de luchtwegen zoals lang werd beweerd door Anthony Fauci en andere “deskundigen”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: