Superparamagnetische nanodeeltjes toegediend via vaccins – gepubliceerde wetenschap legt alles bloot – Frontnieuws

superparamagnetische-nanodeeltjes-toegediend-via-vaccins-–-gepubliceerde-wetenschap-legt-alles-bloot-–-frontnieuws

26-05-21 07:53:00,

Als u een van de recente video’s hebt gezien van magneten die aan de armen van mensen kleven nadat ze zijn ingeënt, vraagt u zich misschien af: zitten er magnetische nanodeeltjes in die vaccins?

Een studie gepubliceerd in de National Library of Medicine in 2014 bewijst dat “superparamagnetische nanodeeltjes” met succes in het lichaam worden afgeleverd via vaccins, en eenmaal in het lichaam kunnen ze worden gebruikt om DNA in cellen te injecteren, waardoor hun genetica wordt veranderd. De studie is getiteld Superparamagnetic nanoparticle delivery of DNA vaccine, bericht naturalnews.com.

Er staat:

Het gebruik van superparamagnetische ijzeroxide nanodeeltjes (SPION’s) om genen af te leveren via magnetofectie toont veelbelovend aan in het verbeteren van de efficiëntie van genenafgifte zowel in vitro als in vivo… Polyethyleenimine werd gekozen om het oppervlak van SPION’s te modificeren om de afgifte van plasmide DNA in zoogdiercellen te helpen vanwege de uitgebreide buffercapaciteit van het polymeer door het “protonen spons” effect.

Een tweede studie, eveneens gepubliceerd in PubMed / National Library of Medicine, stelt dat superparamagnetische nanodeeltjes in hersencellen kunnen worden gebracht door het gebruik van externe magneten.

Die studie is getiteld Superparamagnetic Nanoparticle Delivery to the Cochlea Through Round Window by External Magnetic Field: Feasibility and Toxicity.

Uit de studie bleek dat externe magneten in staat waren SPION’s te sturen om genetisch materiaal (DNA) in de cellen van ratten te injecteren. Dit betekent dat externe magnetische velden kunnen worden gebruikt om “magnetofection” te veroorzaken, d.w.z. het veranderen van DNA met behulp van externe magnetische velden in combinatie met speciale nanodeeltjes die worden geïnjecteerd.

De conclusie van de studie luidt:

De histologische studie van de cochleae toonde aan dat SPIONs in de scala tympani werden gedreven in de basale bocht, de tweede bocht, en de apex.

Wat dit ons vertelt is cruciaal om te begrijpen: vaccinwetenschappers experimenteren al vele jaren met magnetische nanodeeltjes, en zij hebben al technieken ontwikkeld om vaccininjecties te gebruiken om nanodeeltjes in de hersenen af te leveren, waardoor deze kunnen worden gecontroleerd door externe magnetische velden.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kan magnetische hydrogel het COVID vaccin-magneetfenomeen verklaren?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: