Teken de petitie! – Europeans United

teken-de-petitie!-–-europeans-united

26-05-21 07:24:00,

Met deze petitie willen bezorgde burgers uit landen in heel Europa hun bezorgdheid uiten over de huidige aanpak van de COVID-19-crisis in hun respectievelijke landen en het standpunt dat de Europese Unie in dit verband heeft ingenomen.

  1. Vrij verkeer van personen – Geen Digitaal Groen Certificaat: De invoering van een COVID-19-certificaat van de EU (het zogenoemde digitale groene certificaat) is geen geschikte oplossing voor de huidige reisbeperkingen die de meeste Europese landen onder het mom van nationale gezondheidsmaatregelen hebben ingevoerd. Deze maatregelen zijn disproportioneel en moeten volledig worden afgeschaft, waardoor een “vaccinatiepaspoort” overbodig wordt.
  1. Herinvoering van constitutionele wetten: Om democratisch te zijn, moeten alle lidstaten van de EU hun grondwet in ere herstellen boven andere wetten en decreten die daarmee in strijd zijn. Als dat niet gebeurt, moet de Europese Unie in laatste instantie artikel 7 gebruiken om een procedure in te leiden tegen de lidstaten die weigeren de grondwet na te leven.
  1. Vrijheid van demonstratie: Demonstraties zijn vaak het meest nodig op momenten dat zij aan banden worden gelegd. Het Europees Parlement moet een onderzoek instellen naar het buitensporig gebruik van geweld door politiediensten waarmee vreedzame demonstranten in verschillende Europese landen te maken hebben gehad. Het is aan het volk, niet aan de regering, om te beslissen op welk moment democratie dan wel volksgezondheid als primaire waarde moet prevaleren.
  1. Persvrijheid en onpartijdige berichtgeving: Er is een nieuwe wet nodig om te voorkomen dat drukkingsgroepen te veel invloed hebben op het regeringsbeleid. Er moet een maximumhoeveelheid zendtijd worden toegewezen aan een bepaalde persoon, belangengroep of discipline. Wanneer meer dan 0,2% van de bevolking van een land of regio een petitie ondertekent, moeten de media een live debat uitzenden over het onderwerp van die petitie.

Sign the petition for freedom! Landافغانستان (Afghanistan) Aland Islands Shqipëria (Albania) الجزائر (Algeria) Amerika Sāmoa (American Samoa) Andorra Angola Anguilla Antarctica Antigua and Barbuda Argentina Hayastán (Armenia) Aruba Australia Österreich (Austria) Azərbaycan (Azerbaijan) Bahamas البحرين (Bahrain) বাংলাদেশ (Bangladesh) Barbados Беларусь (Belarus) Belgique (Belgium) Belize Bénin Bermuda འབྲུག་ཡུལ (Bhutan) Bolivia Босна и Херцеговина (Bosnia and Herzegovina) Botswana Bouvet Island Brazil British Indian Ocean Territory بروني (Brunei) България (Bulgaria) Burkina Faso မြန်မာ (Burundi) កម្ពុជា (Cambodia) Cameroon Canada Cabo Verde (Cape) Verde Cayman Islands République Centrafricaine (Central African Republic) Tchad (Chad) Chile 中国 (中华人民共和国) (China) Christmas Island Cocos (Keeling) Islands Colombia جزر القمر (Comoros) Congo Cook Islands Costa Rica Cote D’ivoire Hrvatska (Croatia) Cuba Κύπρος (Cyprus) Česká republika (Czech Republic) Danmark (Denmark) جيبوتي (Djibouti) Dominica República Dominicana (Dominican Republic) Ecuador مصر (Egypt) El Salvador Guinea Ecuatorial (Equatorial Guinea) إرتريا (Eritrea) Eesti (Estonia) Ethiopia ኢትዮጵያ (Falkland Islands) Føroyar (Faroe) Islands Fiji Suomi (Finland) France Guyane (French Guiana) Polynésie française (French Polynesia) French Southern Territories Gabon Gambia საქართველო (Georgia) Deutschland (Germany) Ghana Gibraltar Ελλάδα (Greece) Grønland (Greenland) Grenada Guadeloupe Guåhån (Guam) Guatemala Guernsey Guinée (Guinea) Guiné-Bissau (Guinea-Bissau) Guyana Haiti Heard Island and Mcdonald Islands Honduras 香港 (Hong Kong) Magyarország (Hungary) Ísland (Iceland) India Indonesia ایران (Iran) العراق (Iraq) Éire (Ireland) Isle of Man ישראל (Israel) Italia (Italy) Jamaica 日本 (Japan) Jersey الأردن (Jordan) Қазақстан (Kazakhstan) Kenya Kiribati 북한 (Korea,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: