Arts: vaccin doet niks tegen corona, maar veroorzaakt mogelijk wel gekkekoeienziekte

arts:-vaccin-doet-niks-tegen-corona,-maar-veroorzaakt-mogelijk-wel-gekkekoeienziekte

27-05-21 10:45:00,

Homepagina » Mens en Dier » Arts: vaccin doet niks tegen corona, maar veroorzaakt mogelijk wel gekkekoeienziekte

Foto: Richard Fleming (Rumble/The New American)

in Mens en Dier 27 mei 2021 12:15

De krant The Wall Street Journal meldde op basis van Amerikaanse inlichtingen dat medewerkers van het laboratorium in de Chinese stad Wuhan – waar de uitbraak begon – al in 2019 klachten hadden die horen bij het virus.

Woensdag gaf president Joe Biden zijn inlichtingendiensten de opdracht om binnen 90 dagen met ‘een definitieve conclusie’ over de oorsprong van corona te komen. Eerder werden mensen die beweerden dat corona uit een lab komt, weggezet als complotdenkers. Ook verwijderde Facebook berichten waarin werd gesteld dat het coronavirus door de mens is ontwikkeld. De techreus staat dergelijke berichten nu weer toe.

Arts Richard Fleming zei onlangs in de podcast Bannon’s War Room met Steve Bannon dat het virus door de mens is ontwikkeld om ontstekingen en bloedproppen te veroorzaken. Dat verklaart volgens dr. Fleming waarom het ‘vaccin’ leidt tot ontstekingen, bloedproppen en uiteindelijk sterfte. Ook Fleming werd weggezet als complotdenker en antivaxxer.

Geen enkel verschil

De arts deed wat niemand anders deed en verdiepte zich in de documenten over de noodgoedkeuring van de coronavaccins van Pfizer, Moderna en Johnson & Johnson. De vraag is of de vaccins het aantal mensen dat corona krijgt, doen dalen. Uit de documenten die de bedrijven indienden bij de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA valt op te maken dat er een aantal dagen na vaccinatie geen enkel verschil was tussen het aantal gevaccineerde en ongevaccineerde mensen dat corona kreeg, aldus Fleming.

Hebben deze vaccins nut? Uit de documenten die de farmaceuten zelf aanleverden, blijkt dat dat niet het geval is, zei de cardioloog. Hij benadrukte dat ze niet goedgekeurd zijn en dat het experimentele middelen zijn.

Bij mensen treden na 1,5 jaar dezelfde effecten op

Fleming waarschuwde dat de vaccins ontstekingen en bloedproppen veroorzaken, niet alleen bij mensen met onderliggende aandoeningen, maar ook bij gezonde mensen. Het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na vaccinatie komt niet voor in de natuur, maar is verkregen door middel van zogeheten gain of funtion-onderzoek, legde hij uit.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: