Bomenkap ‘schone’ energie (SDG7) helpt uitrol 5G (SDG11) – Interessante Tijden

bomenkap-‘schone’-energie-(sdg7)-helpt-uitrol-5g-(sdg11)-–-interessante-tijden

27-05-21 08:16:00,

Door collegae van de Vereniging voor Vrije Journalisten (NVVJ), was ik al over 5G-antennes getipt, als zijnde afkomstig uit de militaire industrie. Er is veel onderzoek gedaan naar hoe je met bepaalde frequenties van straling de hersenen van mensen op afstand kunt beinvloeden.

Je kunt het zo walgelijk niet bedenken, of de militaire industrie heeft er wel experimenten mee gedaan of haar producten van dood en verderf op gebaseerd, van gifgas en killerbacillen tot het manipuleren van het weer. Mensen die in die industrie werken hebben dus geen menselijkheid. (meer)

Delivering Death since 1948.

Wanneer Imperium USA jaarlijks 600-800 miljard dollar besteedt aan De Dood, dat er zomaar ‘missing trillions’ kunnen zijn in de begroting van het Ministerie van Oorlog. Dus als je weet dat er niet of nauwelijks politieke controle bestaat op wat de geheime diensten en hun firma’s voor dood en verderf uitspoken.

Hoe eenvoudig is het dan in te zien, dat ook voor dergelijke kwaadaardige doelen als hersenbederf op afstand onderzoek is gedaan.

5G kan minder gemakkelijk door gebouwen of bomen, aldus Bart Smolders van TU Eindhoven

Flavio Pasquino laat nu zien dat Mona Keijzer als EZK-staatssecretaris ook openlijk in de Tweede Kamer toegeeft: 5G is er voor de versterking van staatsterreur, ‘crowd control, niet voor de leut’, zoals adverteerders van Voicedatafone, T-mobile en KPN het verkopen. Het dient dus SDG11, de ‘slimme steden’ die iedere beweging en actie van je volgen via miljoenen camera’s en miljarden sensoren.

Forest destruction for climate protection and nature exploitation

Zijdelings kreeg je al mee dat de bandbreedte voor 5G en haar straling geblokkeerd wordt door bomen, en enkel op korte afstanden werkt. Bart Smolders van de TU Eindhoven bevestigt dat nu bij Flavio in de uitzending.

Dus dat bomen de straling blokkeren. Tel dan 1 bij 1 op en je krijgt 2. De 5G is volgens de uitrollers van de 2030 Agenda als World Economic Forum en Sigrid Kaag essentieel voor Klaus Schwab’ zijn fors inzustriul revoloesion. (Vierde Industriele Revolutie)

En Klaus Schwappie is met zijn Sigrid Kaag helemaal voor susteenubul enerzjie fur zie kleimut. 

Inspirerende voorbeelden van De Groene Leugen: houtstook heeft even grote CO2-productie als bruinkool

Wat noemen zij ‘duurzame’ energie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: