De stille dood van de gevaccineerden – voorbode van een mensheidscatastrofe? – Frontnieuws

de-stille-dood-van-de-gevaccineerden-–-voorbode-van-een-mensheidscatastrofe?-–-frontnieuws

27-05-21 08:37:00,

Meer en meer dode “vaccinatiehelden” bevruchten de grafvelden van de pandemie – maar in tegenstelling tot de politiek gretig geëxploiteerde (voorgewende en werkelijke) Corona-doden, komen wij weinig te weten over de ware achtergronden van deze sterfgevallen, behalve dat zij plaatsvonden in de temporele nabijheid van de vaccinatie. Alleen al het aantal bekende of zelfs prominente personen dat in de laatste vijf maanden voor hun dood een vaccinatie heeft gekregen, wijst op een duister veld van vermoedelijk angstaanjagende afmetingen – en in tegenstelling tot Covid zelf zijn het vooral niet-bejaarden.

Terwijl voor het narratief van de Covid-sterfte praktisch de gecumuleerde sterfte van twee griepseizoenen (die tegelijkertijd verdwenen) werd gebruikt, zijn omgekeerd sterfgevallen ten gevolge van een experimentele vaccinatie, die in nog geen achtste van de normaal daarvoor voorgeschreven ontwikkelingstijd tot markt- en massa-gebruiksrijpheid werd geklopt, veeleer een taboe, dat onder de hoogste propagandistische en informatie-politieke inspanningen klein moet worden gehouden en verborgen moet worden gehouden. In de perceptie mogen de vele bomen in geen geval een bos worden – met andere woorden, precies het tegenovergestelde van Corona zelf, aldus het Duitse nieuwsportaal journalistenwatch.com.

Vorige week overleed William Shakespeare, niet alleen de naamgenoot van de beroemde Britse dichter, maar ook de tweede persoon na hem die internationale media-aandacht heeft gekregen – omdat hij de eerste persoon was die in december “onafhankelijk van de fabrikant” de eerste Covid-vaccinatie kreeg. Hij overleefde de inenting met ruim vijf maanden, maar is nu op 81-jarige leeftijd aan een beroerte overleden. De Britse BBC, die hetzelfde patroon volgde als de vaccinatiecampagne-media in de rest van de wereld, haastte zich om de dood van Shakespeare vrij te pleiten van verdenking van enig verband met de vaccinatie: Er was “geen enkel verband met de Corona pandemie”; bovendien was hij als langdurig patiënt in behandeling geweest bij het Coventry-ziekenhuis.

In de aanmoedigings-propaganda na zijn vaccinatie, waarin hij er lyrisch over sprak als “geweldig” en “baanbrekend”, was er geen sprake van deze kwetsbaarheid. Volgens Bild zei Shakespeare destijds letterlijk dat dit “vanaf nu het verschil in ons leven zou kunnen maken. Het is het begin om ons leven en onze levensstijl te veranderen”. Het feit dat deze getuigenis nu ook opvallend vroeg is overleden, geeft veel mensen nog steeds aanleiding tot nadenken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: