Op heterdaad betrapt: CDC wijzigt testdrempels om nieuwe COVID-gevallen onder gevaccineerden vrijwel te elimineren – DissidentNL

op-heterdaad-betrapt:-cdc-wijzigt-testdrempels-om-nieuwe-covid-gevallen-onder-gevaccineerden-vrijwel-te-elimineren-–-dissidentnl

27-05-21 09:11:00,

Het Amerikaanse Center for Disease Control (CDC) wijzigt zijn praktijken van gegevensregistratie en testen op “Covid19” om de indruk te wekken dat de experimentele gentherapie-“vaccins” effectief zijn bij het voorkomen van de vermeende ziekte.

Zij maakten hier geen geheim van en kondigden de beleidswijzigingen eind april/begin mei aan op hun website, (hoewel natuurlijk zonder de vrij duidelijke motivatie achter de wijziging toe te geven).

De truc zit in hun rapportage van wat zij “doorbraakinfecties” noemen – dat zijn mensen die volledig “gevaccineerd” zijn tegen Sars-Cov-2-infectie, maar toch besmet raken, bericht de Off-Guardian.

In wezen is al lang aangetoond – voor degenen die bereid zijn er aandacht aan te besteden – dat Covid19 een volledig gecreëerd pandemieverhaal is dat op twee sleutelfactoren berust:

  1. Vals-positieve tests. De onbetrouwbare PCR-test kan worden gemanipuleerd om een hoog aantal fout-positieven te rapporteren door de cyclusdrempel (CT-waarde) te veranderen
  2. Opgeblazen aantal gevallen. De ongelooflijk ruime definitie van “Covid-geval”, die overal ter wereld wordt gebruikt, noemt iedereen die een positieve test krijgt een “Covid19-geval”, zelfs als hij of zij nooit symptomen heeft gehad.

Zonder deze twee beleidsmaatregelen zou er nooit een pandemie van betekenis zijn geweest, en nu heeft de CDC twee beleidswijzigingen doorgevoerd waardoor zij niet langer van toepassing zijn op gevaccineerde mensen.

Ten eerste verlagen zij de CT-waarde bij het testen van monsters van vermoedelijke “doorbraakinfecties”.

Uit de instructies van de CDC voor de gezondheidsautoriteiten van de staten over de behandeling van “mogelijke doorbraakinfecties” (die eind april op hun website zijn geplaatst):

Stuur voor gevallen met een bekende Ct-waarde (cycle threshold) van de RT-PCR alleen specimens met een Ct-waarde ≤28 naar het CDC voor sequentiebepaling. (Sequencing is niet haalbaar bij hogere Ct-waarden).

Gedurende de pandemie zijn CT-waarden van meer dan 35 de norm geweest, met laboratoria over de hele wereld die tot in de 40 hebben gehanteerd.

In wezen voerden laboratoria zoveel cycli uit als nodig was om een positief resultaat te bereiken, ondanks de waarschuwing van deskundigen dat dit zinloos was (zelfs Fauci zelf zei dat meer dan 35 cycli zinloos zijn).

Maar NU, en alleen voor volledig gevaccineerde mensen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: