Na invoering van Ivermectineplan in Mexico Stad verdwenen COVID-ziekenhuisopnames en -doden – Frontnieuws

na-invoering-van-ivermectineplan-in-mexico-stad-verdwenen-covid-ziekenhuisopnames-en-doden-–-frontnieuws

28-05-21 06:33:00, Foto ter illustratie Een stadsbreed initiatief in Mexico’s bruisende hoofdstad om Ivermectine voor te schrijven aan COVID-19 positieve patiënten heeft geleid tot een vermindering van het aantal ziekenhuisopnames met 52 tot 76 procent, zo blijkt uit onderzoek van het Mexicaanse digitale agentschap voor overheidsinnovatie (DAPI), Mexico’s ministerie van Volksgezondheid en het Mexicaanse instituut voor sociale zekerheid (IMSS). Oliva López, hoofd van het Ministerie van Volksgezondheid van Mexico Stad, kondigde later aan dat dokters Ivermectine en Azithromycine zullen geven om COVID-19 te behandelen.

Bezorgd over de ziekenhuiscapaciteit in de zomer van 2020, bedacht de Mexicaanse regering een agressief testregime, oplopend van 3.000 tests per dag in juni tot ongeveer 24.000 antigeentests per dag tegen die november, bericht trialsitenews.com. Oliva López, hoofd van het Ministerie van Volksgezondheid van Mexico Stad, kondigde later aan dat dokters Ivermectine en Azithromycine zullen geven om COVID-19 te behandelen.

“Het ministerie van Volksgezondheid heeft vastgesteld dat er voldoende bewijs is om bij mensen die positief zijn voor SARS-CoV-2, zelfs zonder symptomen, sommige geneesmiddelen zoals Ivermectine en Azithromycine te gebruiken”, bevestigde López in een persconferentie.

De lokale autoriteiten hebben op 28 december een thuisbehandelingskit, met inbegrip van ivermectine, samengesteld voor de 22 miljoen inwoners van het land, na een piek van gevallen van COVID-19, schrijft lifesitenews.com.

Personen die aan de hand van een antigeen-test positief op COVID testten en ten minste lichte symptomen vertoonden, kregen vanaf 29 december een van de behandelingskits van de overheid op basis van Ivermectine.

Als onderdeel van het programma van testen en vroegtijdige behandeling is de Mexicaanse regering een onderzoek gestart om na te gaan welk effect een vroegtijdige behandeling van COVID met Ivermectine heeft op de bevolking van de stad. Het Mexicaanse Ministerie van Volksgezondheid, het DAPI en de IMSS hielden via een telefonisch controleprogramma de gezondheidstoestand bij van mensen die positief testten op COVID met een antigeentest. De studie volgde twee cohorten – zij die Ivermectine kregen en zij die dit niet kregen – en omvatte 200.000 mensen, onthult trialsitenews.com.

Gebruikmakend van de gegevens van het monitoringsysteem op basis van telefoongesprekken en ziekenhuisgegevens over opnames voor COVID-19, ontdekten de onderzoekers een aanzienlijke vermindering van het aantal ziekenhuisopnames voor de groep die ivermectine toegediend kreeg versus de groep die dat niet kreeg,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: